• BIST 9142.4
  • Altın 2325.313
  • Dolar 32.3796
  • Euro 35.0028
  • İzmir 24 °C

398 İletişimci Sektöre Uğurlandı

398 İletişimci Sektöre Uğurlandı
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi 43. Dönem Mezuniyet Töreni, İletişim Fakültesi Yeni Derslik Binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
EGE’DE 398 İLETİŞİMCİ SEKTÖRE UĞURLANDI
 
Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi 43. Dönem Mezuniyet Töreni, İletişim Fakültesi Yeni Derslik Binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin Gazetecilik,   Radyo Televizyon ve Sinema, Reklamcılık,  Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümlerinden 398 öğrenci mezun oldu. Mezuniyet töreni yaşanan terör olayları nedeniyle buruk kutlandı.
 
Törene; İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Müge Elden, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Sinem Yeygel Çakır ve Yrd. Doç. Dr. Özen Okat Özdem, Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gülgün Erdoğan Tosun, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Prof. Dr. Beril Akıncı Vural, Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Prof. Dr. Huriye Kuruoğlu, akademisyenler ve aileler katıldı.
 
İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Müge Elden, “Bugün bizler yaşanan tüm acıların yanında bizi gururlandıran evlatlarımızın akademik mezuniyetlerine şahit olmak, ve onları aile okul yuvalarından profesyonel hayatlarına uğurlamak için bir araya toplandık. Bütün öğrencilerimle gurur duyuyorum. Belki sizlere bu yeni binada eğitim veremedik. Ama sizleri böyle güzel bir eğitim yuvasından, çağdaş bir binadan uğurluyoruz. Yolunuz ve bahtınız açık olsun” diye konuştu.
 
“AKIL, BİLİM VE VİCDAN TEK REHBERİNİZ OLSUN”
Yeni mezunların Türkiye’nin geleceğini aydınlatacak bir meşale olduğu vurgusunu yapan Prof. Dr. Tosun, “Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi olarak öğrencilerimize her daim aklın, bilimin ve vicdanın gösterdiği yolda ilerlemeleri için onlara bu yönde bütün hayatlarına yön vermeleri için rehberlik etmeye çalıştık. Yeni mezunlarımızla da umarım Türkiye daha aydınlık bir gelecek, aklın bilimin ve vicdanın hakim olduğu, daha güzel bir gelecekle aydınlanır. Bundan sonra yolumuzu aydınlatacak, ışık verecek olan ve bizlere umut verecek olan sizlersiniz. Bu umut yolculuğunuzda şimdiden hepinize başarılar diliyorum” diye konuştu.
 
DERECEYE GİRENLER ONUR BELGELERİNİ ALDILAR
İletişim Fakültesi’ni dereceyle bitiren öğrencilerin belgelerini Dekan Prof. Dr. Müge Elden verdi. Fakülteden Onur Tos birinci olarak mezun olurken,  Aziz Uçak ikinci,  Feriha Buse Çamtepe ise üçüncü mezun oldu.
 
Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nü dereceyle bitiren öğrencilerin onur belgelerini ise Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gülgün Erdoğan Tosun verdi. Örgün eğitimde Hicran Karahan birinci olurken, Esma Özbaysal ikinci, Ebru Düzgün ise üçüncü oldu. Gazetecilik Bölümü İkinci Öğretim de ise, Gürkan Cengiz birinci, Yeşim Yavuzer ikinci, Adalet Nida Aladağ ise üçüncü oldu. Öğrencilerin keplerini havaya fırlatmalarıyla tören sona erdi.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78