• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 15 °C

Ak Parti 10 Bin Kişi İle Yürüyecek

Ak Parti 10 Bin Kişi İle Yürüyecek
ALİAĞA HABER AK PARTİ / AK Parti Aliağa İlçe Başkanlığı, “Daima Millet, Daima Hizmet” sloganıyla 28 Mart Cuma günü, saat 18.00’de, 10 bin kişinin katılımıyla görkemli bir yürüyüş düzenliyor. Alp Oğuz Anadolu Lisesi önünden başlayıp Demokrasi Meydanı’nda s

AK PARTİ’DEN, 10 BİN KİŞİLİK GÖRKEMLİ YÜRÜYÜŞ

ALİAĞA HABER AK PARTİ / AK Parti Aliağa İlçe Başkanlığı, “Daima Millet, Daima Hizmet” sloganıyla 28 Mart Cuma günü, saat 18.00’de, 10 bin kişinin katılımıyla görkemli bir yürüyüş düzenliyor.

Alp Oğuz Anadolu Lisesi önünden başlayıp Demokrasi Meydanı’nda sona erecek yürüyüş, renkli ve sürpriz etkinliklere de sahne olacak.  

AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, sandık başına gidip vatandaşlık görevimizi yerine getirmeye çok az bir zaman kala bu yürüyüşle AK Parti’nin birlik ve beraberliğini sergilemeyi amaçladıklarını söyledi.

AK Parti Aliağa İlçe Başkanlığı, 28 Mart Cuma günü (bugün), saat 18.00’de 10 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirilecek bir yürüyüş düzenliyor. Alp Oğuz Anadolu Lisesi önünden başlayıp, Demokrasi Meydanı’nda sona erecek yürüyüş, renkli ve sürpriz etkinliklere de sahne olacak.

AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut yaptığı açıklamada, 30 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde, sandık başına gidip vatandaşlık görevini yerine getirmeye az bir zaman kaldığına dikkat çekti.

AK Parti olarak Aliağa için çalışmaları tüm hızıyla sürdürdüklerini belirten Akbulut, “Daima Millet, Daima Hizmet sloganıyla Aliağa’da bir yürüyüş gerçekleştiriyoruz. Bu yürüyüşle partimizin birlik ve beraberliğini, toplumun her kesimini kucaklayan ve merkezinde insan olan hizmet anlayışını sergilemeyi amaçlıyoruz” diye konuştu.

Yaşar Akbulut, renkli ve sürpriz etkinliklere sahne olacak “Daima Millet, Daima Hizmet” yürüyüşüne tüm Aliağalıları beklediklerini sözlerine ekledi.

yuruyuse-davet-28x32-kk.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78