• BIST 9530.47
  • Altın 2478.468
  • Dolar 32.4618
  • Euro 34.6712
  • İzmir 17 °C

Aktiffelsefe Gönüllü Tadilat Çalışması Gerçekleşti

Aktiffelsefe Gönüllü Tadilat Çalışması Gerçekleşti
102. AKTİFFELSEFE GÖNÜLLÜ TADİLAT ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİ

Farklı yaş ve meslek gruplarındaki Aktiffelsefe gönüllülerinden oluşan dernek üyeleri tıpkı bir ressam gibi hastane duvarlarına renkler ve desenler ile güzellik kattılar.

8 ve 9 Nisan tarihlerinde Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’ne 60 gönüllünün elleri değdi. Hastane bahçesinde bulunan duvarların genel görünümünde iyileştirmeler yapıp, sanatsal boya çalışmaları yapan ekip 2 gün boyunca burada tedavi gören 80 hastanın da katılımıyla daha güzel bir ortam yaratmak için çalıştı. 

Yeni Yüksektepe Bornova Şubesi'nin koordinasyonunda gerçekleşen çalışmaya, İzmir Bornova, Alsancak ve Karşıyaka Aktiffelsefe şubelerinden üyeler katıldı.

Ege Bölge Koordinatörü Ahmet Dildan çalışmaya dair şunları söyledi: "Gönüllüğünün gücü ile yola çıkarak bugünle birlikte 102. Gönüllü tadilatımızı gerçekleştirdik. Aramızda mimar, mühendis, öğretmen, öğrenci her yaş ve meslek grubundan kişiler var. Bizler felsefe çalışıyoruz. Amacımız sadece konuşmak değil öğrendiklerimizin uygulamasını da yapmak. Bu nedenle yapmış olduğumuz projeler felsefe eğitimimizin aktif kısmını oluşturmaktadır.AKTİFFELSEFE bu demektir. Hafta sonunu dinlenerek geçirmek yerine sosyal sorumluluk projesinde bulunarak değerlendirmeyi tercih ediyoruz. Biliyoruz ki birlikten güç doğar. Bu çalışmalar hastalarımızın ve hastane çalışanlarımızın daha güzel bir ortamda bulunmasına destek olacak ve ayrıca başkaları için bir şeyler yapan insanlar olduğunu görmek, kişilerin için ben de bir şeyler yapabilirim düşüncesini uyandıracak ve umuyoruz dünyanın daha iyi ve güzel olması adına umut olacak. Herkesi sosyal sorumluluklarımızı hatırlamaya ve bunun için adımlar atmaya davet ediyorum." dedi.

Başhekim Doç. Dr. Erol Ozan verdikleri destek nedeni ile tüm gönüllülere teşekkür etti. Bizde hastane yetkililerinin ilgisine, güleryüzü ve misafirperverliği ile yanımızda olan hastane çalışanlarımıza, destek veren hastalarımıza ve tüm gönüllülerimize işbirlikleri için çok teşekkür ederek bu vesileyle bundan sonraki çalışmalarımıza katılmak isteyen herkesi davet ederiz.

Aliağa / Aliağa Haber / Aliağa Haberleri / Aliağa Gündem / İzmir / Yeni Vizyon Gazetesi aliağa haber

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78