• BIST 9079.97
  • Altın 2308.186
  • Dolar 32.331
  • Euro 35.112
  • İzmir 22 °C

Alattin Yüksele Siyasi Seviyesizlik İddiası

Alattin Yüksele Siyasi Seviyesizlik İddiası
ALİAĞA HABER / ALFATİVİ/ YENİVİZYON GAZETESİ/ Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, geçtiğimiz hafta Aliağa CHP İlçe binasında düzenlenen basın toplantısında kendisini eleştirmek için gazetecilere konuşan İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel’e cevap verdi. Baş

BAŞKAN ACAR’DAN ALAATTİN YÜKSEL’E BOMBARDIMAN

“AZİZ KOCAOĞLU’DA MI TESADÜFEN SEÇİLDİ”

ALİAĞA HABER / ALFATİVİ/ YENİVİZYON GAZETESİ/ Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, geçtiğimiz hafta Aliağa CHP İlçe binasında düzenlenen basın toplantısında kendisini eleştirmek için gazetecilere konuşan İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel’e cevap verdi. Başkan Acar, Alaattin Yükselin kendisi için sarf ettiği ‘tesadüfen seçilmiştir’ sözlerini yakışık almayan, siyasi seviyesizliğin tavan yaptığı söylemler olarak nitelendirdi.

“AZİZ KOCAOĞLU’DA MI TESADÜFEN SEÇİLDİ”

Aynı sandıktan hem kendisine hem de Aziz Kocaoğlu'na oy çıktığını belirten Başkan Acar, “Aziz Kocaoğlu’da mı tesadüfen Belediye Başkanı seçildi. Aliağa belediye meclis üyeliğinde Adalet Kalkınma Partisi fazla oy aldı onlarda mı tesadüf oy aldılar. Bu nasıl mantıksızlıktır. Bu nasıl bir hakarettir ki seçmenin yanlış seçim yaptığını söyleyebiliyorsunuz. Seçmene saygısı olmayan, bir belediye başkanına tesadüf diyen bir il başkanına siyasi terbiyem cevap vermeye müsaade etmiyor. Kendisini 30 Mart 2019 akşamı saat 22.00 de arayacağım. Eğer telefonuma çıkarsa o zaman cevabımı kendisine milletle beraber vereceğim.” dedi.

“HERKESİN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR”

CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel’in, CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz’ın kanunsuz, hukuksuz işleri, yalanları ve iftiralarının gazına geldiğini ifade eden Başkan Acar, “Alaattin Yüksel, Aliağa'ya bundan sonra çok geleceğiz demiş. Evet, zaten bizim sloganlarımızın biriside "İzmir’e gidilen değil, İzmir den gelinen yer, Aliağa". Kimileri Avcı Ramadan’a ve yapılacak daha büyük 2 parkımıza, kimileri Ağapark'daki en modern plajlarımıza, kimileri bu sene devreye girecek kadınlar plajımıza, kimileri piknik alanlarımıza, kimileri sanat sokağımızda dinlenmeye ve aktivitelerimize, kimileri İzmir ve istiklal caddelerimizde alışverişe gelecek. Herkesin başımızın üstünde yeri var. Kalkıp gelen olursa, bende hem milletim hem de teşkilatımla sizleri geliş şeklinize göre Türk Adet ve Örflerine uygun bir şekilde karşılarım. Merak etmeyin” dedi.

Son dönemlerde CHP’den ayrılan meclis üyeleri hakkında da konuşan Başkan Acar, “İl Başkanı Yüksel bizim için meclis üyesi transferi yapıyor demiş. Arkadaşlara çürük elma demiş. Buna cevap bile vermiyorum. Daha dün Adalet Kalkınma Partili bir meclis üyesine rozet taktınız. O da mı çürük elma” diye konuştu.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78