• BIST 9054.82
  • Altın 2299.138
  • Dolar 32.3144
  • Euro 35.0436
  • İzmir 25 °C

Aliağa Belediyesi Ambulans İstasyonu Kuruyor

Aliağa Belediyesi Ambulans İstasyonu Kuruyor
Vatandaşlarına sunduğu sağlık hizmetinin kalitesini ve hızını arttırmak isteyen Aliağa Belediyesi bu kapsamda üçüncü ambulansını da hizmete sundu.

ALİAĞA BELEDİYESİ’NDEN AMBULANS İSTASYONU

YILDA ALTI BİNİ AŞKIN VATANDAŞA AMBULANS HİZMETİ

Vatandaşlarına sunduğu sağlık hizmetinin kalitesini ve hızını arttırmak isteyen Aliağa Belediyesi bu kapsamda üçüncü ambulansını da hizmete sundu. 

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/SERKAN ACAR PROJELERİ http://www.serkanacar.net/

Aliağa Belediyesi Sosyal, Kültürel ve İdari İşler Müdürlüğü’nün bünyesinde Tabiplik ve Sağlık Birimi tarafından kullanılan mavi şerit hasta nakil ambulanslarına bir yenisi daha eklendi. Sağlık Bakanlığı Ambulans Yönetmeliğine ve TSE EN 1789 A1 (Hasta Nakil Ambulansı) standartlarına uygun, tam donanımlı ambulans Nemport ile yapılan iş birliği çerçevesinde belediye sağlık hizmetlerine dahil edildi. Ford Transit Marka ve 410 L 170 PS 2018 Model olup, araç EMS Comfort Hasta Nakil Tip Klimalı donanıma sahip. 

YILDA ALTI BİNİ AŞKIN VATANDAŞA AMBULANS HİZMETİ
Aliağa Belediyesi, Tabiplik ve Milletin Ekibi Sağlık Birimi ile nüfusu 100 bine yaklaşan Aliağa’da yılda altı bini aşkın vatandaşa ambulans hasta nakil hizmeti veriyor. 7 gün 24 saat hizmet veren Aliağa Belediyesi Sağlık Biriminde beş Acil Tıp Teknisyeni ile beş ileri derecede ilk yardım sürücüsü görev yapıyor. Kent genelinde görev yapan Sağlık birimi 112 şube müdürlüğü ile de koordineli çalışıyor. 

AMBULANS İSTASYONU KURULUYOR
Aliağa Belediyesi, kentin geneline yaydığı sağlık hizmetlerinin daha hızlı ve etkin sunulabilmesi için mayıs ayından itibaren Ambulans İstasyonu kuracak. Aliağa Belediyesi’nin Yeni Şakran ve Helvacı’da kuracağı Ambulans İstasyonu, belediyenin sağlık hizmetlerinde kullandığı üç Ambulansı daha etkin ve verimli hale getirecek. Ambulans İstasyonuna bağlı ambulanslardan biri Yeni Şakran, biri Helvacı, biri de Aliağa’da konuşlanacak.  “Ambulanslar Ve Acil Sağlık Araçları İle Ambulans Hizmetleri Yönetmeliği” kapsamında çalışacak olan Ambulans istasyonları, Aliağa’nın tamamına hizmet verecek. Sağlık Bakanlığı tarafından standartlara uygunluğu denetlenerek ruhsatlandırılacak olan istasyonlarda sağlık hizmeti için personel ve araç bulundurulacak. 

ALİAĞA BELEDİYESİ SOSYAL, KÜLTÜREL VE İDARİ İŞLER MÜDÜRÜ ALİ OSMAN KARATEKİN: “AMBULANS HİZMETİ HIZLI BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRİLİYOR”
Sosyal belediyeciliğin gereği olarak kentte yaşayanların sağlığıyla yakından ilgilendiklerini belirten Aliağa Belediyesi Sosyal Kültürel ve İdari İşler Müdürü Ali Osman Karatekin, “Vatandaşlarımızın 153 Çağrı Merkezi hattından Hilal Masaya yaptıkları taleplerle hızla harekete geçerek vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Bünyemizde modern, tam donanımlı 3 adet mavi şerit hasta nakil ambulansımız var. Tecrübeli sağlık ekibimiz özverili şekilde günün herhangi bir saatinde vatandaşımıza yardımcı oluyor. Tüm ekibimize çok teşekkür ediyoruz. Belediye Tabipliği Sağlık Birimimiz ve Milletin Ekibi Sağlık ekiplerimiz eşgüdümlü, koordineli şekilde sağlık hizmeti veriyoruz. Tam donanımlı 2 ambulansımıza bu hafta yeni bir ambulans daha ekledik. Böylece Belediyemiz ile Nemport şirketi işbirliğinde ilçemize uzun yıllar hizmet verecek modern bir ambulansa daha sahip olduk. Tüm hemşehrilerimize sağlıklı günler diliyoruz” dedi. // EGE BASIN GRUBU

Aliağa Bld. Link: https://www.aliaga.bel.tr/aliaga-belediyesinden-ambulans-istasyonu/

aliaga-belediyesi-ambulans-(2).jpgaliaga-belediyesi-ambulans-(5).jpg55604946_594649241041592_2452318088545173504_n-001.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78