• BIST 8890.43
  • Altın 2239.539
  • Dolar 32.3365
  • Euro 35.1002
  • İzmir 18 °C

Aliağa Belediyesi’nden Anıtkabir’e Bin 200 Kişilik Çıkarma

Aliağa Belediyesi’nden Anıtkabir’e Bin 200 Kişilik Çıkarma
Aliağa Belediyesi, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 80. yıl dönümünde Bin 200 kişi

Aliağa Belediyesi, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 80. yıl dönümünde Bin 200 kişi ile Anıtkabir’e çıkarma yaptı. Anıtkabir ziyaretinde vatandaşlara eşlik eden Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağalılar adına mozeleye çiçek bıraktı.

Videoyu yerleştir Aliağa Belediyesi'nden Anıtkabir'e 1200 Kişilik Ziyaret Otomatik oynat ON OFF

Aliağa Belediyesi’nin organize ettiği Anıtkabir ziyaretine kayıt yaptıran binlerce vatandaş hareket noktası olan Cumhuriyet Meydan’ında bir araya geldi. Cumhuriyet Meydanı’ndan hareket eden 24 otobüslük dev kafile sabah saatlerinde Anıtkabir’e vardı. 

ALİAĞALILARA BÜYÜK ALKIŞ

“Aliağa’dan Ankara’ya Ata’mızın Yolundayız” sloganı ile düzenlenen organizasyonda Aliağalılar, Ata’nın huzuruna çıkmak için büyük bir heyecan yaşadı. Ellerindeki Türk Bayrakları ile Anıtkabir’e giren Bin 200 Aliağalı çevredeki vatandaşlardan da sık sık alkış aldı. 

ALİAĞALILARDAN BAŞKAN SERKAN ACAR’A TEŞEKKÜR

Atatürk'ü ebedi istirahatgahında saygıyla anmanın mutluluğunu aynı zamanda da hüznünü yaşayan Aliağalılar, bu anları ölümsüzleştirmek için anıtkabir önünde bol bol fotoğraf çektirdi. Gerçekleştirilen ziyaret dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını ifade eden Aliağalılar, Başkan Serkan Acar’a teşekkür ederek kendisiyle de hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmediler. 

BAŞKAN SERKAN ACAR MOZELEYE ÇİÇEK SUNDU

Aliağalılarla birlikte Ata’nın huzuruna çıkan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağalılar adına mozeleye çiçek bıraktı. Ata’nın huzuruna çıkan Aliağalılar arasında büyük bir heyecanın yanı sıra duygu dolu anlar yaşandığı da gözlendi. Aliağalılar tarifsiz duyguların yaşandığı Anıtkabir ziyaretinin ardından Anıtkabir içerisinde bulunan Atatürk ve Kurtuluş Savaşı Müzesi ile 1. TBMM binasını gezerek tarihe yerinde tanıklık etti.

Aliağa Belediyesi tarafından Anıtkabir ziyareti süresince vatandaşlara sabah, öğle ve akşam yemekleri ikram edildi. Aliağalılar gece saatlerinde Aliağa’ya vardı. Cumhuriyet Meydanı’na varan Aliağalılar, kendilerini bekleyen Aliağa Belediyesi araçları ile ikamet ettikleri bölgelere sevk edildi.   /EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78