• BIST 8980.39
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • İzmir 22 °C

Aliağa Belediyesi’nden Sosyal Market Hizmeti

Aliağa Belediyesi’nden Sosyal Market Hizmeti
Aliağa Belediyesi Sosyal, Kültürel ve İdari İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetini sürdüren Sosyal Market, ihtiyaç sahibi vatandaşlarla hayırseverler arasında köprü olmaya devam ediyor.

ALİAĞA BELEDİYESİ’NDEN SOSYAL MARKET HİZMETİ

ALİAĞA BELEDİYESİ SOSYAL MARKET HAYIRSEVER VATANDAŞLAR İLE İHTİYAÇ SAHİPLERİNE KÖPRÜ OLMAYA DEVAM EDİYOR

ALİAĞA BELEDİYESİ SOSYAL, KÜLTÜREL VE İDARİ İŞLER MÜDÜR ALİ OSMAN KARATEKİN: “SOSYAL MARKET DAYANIŞMANIN EN GÜZEL ÖRNEKLERİNİ SUNUYOR”

Aliağa Belediyesi Sosyal, Kültürel ve İdari İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetini sürdüren Sosyal Market, ihtiyaç sahibi vatandaşlarla hayırseverler arasında köprü olmaya devam ediyor.

Hafta içi her gün Aliağalıların hizmetinde olan sosyal market,  hayırsever vatandaşların ihtiyaç fazlası ev eşyalarını ve kıyafetlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Sosyal Market’ten yararlanmak isteyen ihtiyaç sahipleri, Aliağa kapalı pazar yerinde hizmet veren sosyal markete kayıt yaptırdıktan sonra ihtiyaç duydukları kıyafet veya eşyayı ücretsiz olarak temin edebiliyor.

Sosyal Market sadece kent sakinlerini kucaklamakla kalmayıp Yeni Şakran Kapalı Cezaevi’nden talepte bulunan hükümlülerin de kıyafet ihtiyaçlarını karşılıyor. Yardımlar Sosyal Market, Milletin Ekibi ve Hilal Masa koordinesi ile yapılıyor. Ayrıca muhtarlıklar vasıtasıyla da yerinde ziyaret edilen vatandaşların ihtiyaçları hızlı bir şekilde gideriliyor.

ALİAĞA BELEDİYESİ SOSYAL, KÜLTÜREL VE İDARİ İŞLER MÜDÜR ALİ OSMAN KARATEKİN: “SOSYAL MARKET DAYANIŞMANIN EN GÜZEL ÖRNEKLERİNİ SUNUYOR”

Evlerinde fazla eşyası ve kıyafeti olan vatandaşların sosyal market birimine haber vermelerinin yeterli olduğunu belirten Aliağa Belediyesi Sosyal, Kültürel ve İdari İşler Müdür Ali Osman Karatekin, “Sosyal Marketimiz Aliağa Kapalı Pazar Yerinde sıralı dört ofiste hizmet veriyor. Sosyal Market ilçemizde yardımlaşmanın, dayanışmanın en güzel örneklerini sunuyor. Sosyal Maket olarak ilk olarak kıyafet ve eşyaları yerinden alarak öncelikle bakımlarını yapıyoruz. Eşya ve kıyafetleri sosyal yardım yönetmeliğimiz çerçevesinde belirlenen kriterler ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz” dedi.

BAĞIŞ KUTULARI VASITASI İLE BAĞIŞ YAPABİLİRSİNİZ

Kentin muhtelif yerlerinde giyim bağış kutuları vasıtasıyla da bağış yapılabildiğini ifade eden Karatekin, “Aliağa Belediyesi Sosyal Markete bağışta bulunmak isteyen hayırsever vatandaşlar sosyal market dışında; Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı, Siteler Mahallesi, Merkez Halı Saha Yanı, İZBAN İstasyonu, Yeni Şakran Belediye Hizmet Binası, Star Rafinerisi, Yalı Mahallesi, Yeni Şakran Kapalı Cezaevi Lojmanları ve Zeytinli Park Emniyet Müdürlüğü karşısına konulan giyim bağış kutuları vasıtasıyla da bağışlarını gerçekleştirebilirler.

“1 YILDA 750 AİLEYE ULAŞILDI”

Aliağa’da sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın üst seviyede olduğunun altını çizen Karatekin, “Vatandaşlarımız sosyal marketimizde gelinlik, damatlık, sünnetlik, abiye, ayakkabı gibi birçok ürünü bulabilirler. Bu tür kıyafetleri ikinci kez kullanıma sokarak toplumda tasarruf bilincini de oluşturuyoruz. Sosyal Market verilerimize göre 2018 yılında 501 kişi giyim bağışı bulunurken 254 kişi ev eşyası bağışında bulundu. Bağışlarla birlikte bir yılda yaklaşık 750 aileye ulaşıldı. Bu veriler Aliağa’da huzur ve dayanışma içerisinde, birlik ve beraberlik içerisinde yaşayan bir toplum olduğumuzu gösteriyor” dedi.

“VATANDAŞLARIMIZIN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ”

2019 yılında da faaliyetlerine güçlü bir şekilde sürdürmeye kararlı olduklarını sözlerine ekleyen Karatekin, “Geçmişte olduğu gibi yeni yılda da vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz. Sosyal marketimiz 2019 yılında da toplumsal yaralara ve ihtiyaçlara merhem olacağı bir dönem olacak. Çalışmalarımızı kararlı ve inançlı bir şekilde sürdürebilmemiz için tüm olanakları seferber eden Aliağa Belediye Başkanımız Serkan Acar’a ve tüm paydaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi./EGE BASIN GRUBU

aliaga-belediyesi-sosyal-market-5.jpgaliaga-belediyesi-ali-osman-karatekin-001.jpg

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78