• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İzmir 25 °C

Aliağa Deplasmandan 1 Puan İle Döndü

Aliağa Deplasmandan 1 Puan İle Döndü
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / İzmir Süper Amatör Ligi’nin 8. haftasında lider Aliağa, deplasmanda Ceyhan Altınyıldız Spor ile 2-2 berabere kaldı.
ALİAĞA DEPLASMANDAN 1 PUAN İLE DÖNDÜ
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
İzmir Süper Amatör Ligi’nin 8. haftasında lider Aliağa, deplasmanda Ceyhan Altınyıldız Spor ile 2-2 berabere kaldı.
 
İlk yarısı Ceyhan Altınyıldız Spor ’un 2-0’lık galibiyeti ile sonuçlanan mücadelenin ikinci yarısında Aliağa FK, Berkcan Ertene’nin ayağından bulduğu gollerle skoru eşitledi. Maçta başka gol olmayınca her iki takımda sahadan 1’er puanla ayrıldı.  
 
Bayraklı Şehit Ümit Boz Stadında oynan mücadeleye Aliağa FK, Kıvanç Emre Özkal, Barış Bozal, Berkay Bulut, Oğuzhan Uslu, Emre Aydın, Melih Uzun, Adnan Malat, Necdet Özkan, Oğuzhan Bozkurt, Berkcan Ertene, Tolga Divrik 11’i ile başladı.
 
Maça etkili başlayan Aliağa FK, ilk 20 dakika içerisinde duran top organizasyonundan yediği gollerle ilk yarıyı 2-0 yenik tamamladı. İkinci yarıda rakibine pres uygulayarak hücum organizasyonlarını sıklaştıran Aliağa, 52 ve 70’inci dakikalarda Berkcan Ertene’nin ayağından bulduğu gollerle maça ortak oldu. Beraberliği yakalayan sarı siyahlı ekip maçın sonlarına doğru rakibini sahasına hapsetti. Hücum hattında tüm varyasyonları deneyen Aliağa, öne geçmek için aradığı golü bulamayınca 90 dakikanın sonunda 1 puana razı oldu.
 
Deplasmandan 1 puan ile dönen Aliağa, puanını 17’ye çıkartarak maç fazlasıyla liderliğini sürdürdü. Ligde maç eksiği bulunan Ceyhan Altınyıldız Spor ise puanını 11’e yükselterek 7’inci sırada kaldı.
 
ŞENTÜRK: OYUNUN TEK HAKİMİ BİZDİK
Maça iyi başladıklarını ifade eden Aliağa FK’nın teknik sorumlusu Serkan Şentürk, maç sonunda gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Oyun bizim kontrolümüzde başladı. Fakat yaptığımız savunma hatası yüzünden rakip takımın kullandığı serbest vuruşta top direkt olarak kalemize girdi. İkinci golü de yine bir duran toptan, kornerden yedik. Savunmadaki hatalarımız yüzünden iyi başladığımız maçın daha 20’nci dakikasında 2-0 yenik duruma düştük ve ilk yarıyı mağlup tamamladık. İkinci yarıda oyuncularım çok iyi bir reaksiyon gösterdi. İkinci yarıda oyunun tek hakimi bizdik. Etkili ataklar ile rakip takımı yıprattık. 52’inci dakikada Berkcan Ertene’nin penaltı vuruşu ile farkı 1’e indirdik. 70’inci dakikada yine Berkcan Ertene’nin kullandığı frikik atışı ile skoru eşitledik. Beraberliği yakaladıktan sonra moralimiz yerine geldi ve galibiyet golünü bulmak için sağlı sollu birçok atak gerçekleştirdik. Rakibimizde çok iyi savunma yaptı. Öne geçecek fırsatları değerlendiremedik. Şampiyonluk yolundaki önemli bir maç olarak gördüğümüz bu deplasmandan 1 puan alarak Aliağa’ya dönüyoruz. Oyuncularımı ikinci yarıda gösterdikleri reaksiyondan dolayı tebrik ediyorum. Bu önemli deplasmanda bizleri yalnız bırakmayan, tribünden bizlere destek veren Aliağa Belediye Başkanı Sayın Serkan Acar’a da teknik ekibim adına çok teşekkür ediyorum” 
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78