• BIST 9079.97
  • Altın 2324.118
  • Dolar 32.3373
  • Euro 34.9482
  • İzmir 15 °C

Aliağa Derbisinde Dostluk Kazandı

Aliağa Derbisinde Dostluk Kazandı
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / 8 sezon aradan sonra Aliağa derbisinde karşı karşıya gelen Petkimspor-Aliağaspor mücadelesinde dostluk kazandı. Büyük bir çekişmeye sahne olan ve taraftarlara futbol ziyafeti çektiren her iki takım karşılaşma

ALİAĞA DERBİSİNDE KAZANAN DOSTLUK OLDU

PETKİMSPOR:3 ALİAĞASPOR:3

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / 8 sezon aradan sonra Aliağa derbisinde karşı karşıya gelen Petkimspor-Aliağaspor mücadelesinde dostluk kazandı. Büyük bir çekişmeye sahne olan ve taraftarlara futbol ziyafeti çektiren her iki takım karşılaşma sonunda ayakta alkışlandı. 3-3 biten Aliağa derbisi sonrası Aliağaspor 7 puanla liderliğini devam ettirirken Petkimspor’da 7 puanla ikinciliğini korudu.

Stad: Petkim Stadı

Hakemler: Can Savaşan (6), Sinan Şenyaşa (6), İsmail Çetin (6)

Petkimspor: Özkan (5), Bora (6), Burak (5), Mehmet (5), Bahadır (5), Ahmet Seyhan (6), Sercan (5) (Dk56 Okan 4), Ahmet Turgut (6), Gürsel (5), Yılmaz (5) (Dk73 Eray 3), Murat (5) (Dk90 Ali ?)

Aliağaspor: Doğa (5), Bilal Ceylan (5), Semih (8), Feyyaz (5), Üzeyir (6), Faik (5) (Dk89 Oğuz ?), Yaşar (6) (Dk78 Hüseyin Biricik 3), Mustafa (6) (Dk85 Metehan 3), Uğur (9), Bilal Özkurt (7), Semih (6)

Sarı Kart: Gürsel, Bahadır, Yılmaz, Mehmet, Ahmet Turgut, Bora (Petkimspor), Uğur, Seval, Feyyaz (Aliağaspor)

Maçtan Dakikalar;

Dk 5; Bilal Özkurt’un pasında sol çaprazda kaleci Özkan ile karşı karşıya kalan Uğur’un sert vuruşu az farkla auta çıktı.

Dk 11; Ahmet Turgut’un ortasında ceza sahası içinde topla buluşan Sercan boşta olan Gürsel’i gördü. Gürsel’in vuruşu ağlarla buluştu 1-0.

Dk 27; Yaşar’ın ceza sahası içine derinlemesine pasında Topla buluşan Uğur’un şık plasesi ağlarla buluştu 1-1.

Dk 32; Ani gelişen Aliağaspor atağında Petkimspor ceza sahası içinde Mehmet’in topa elle müdahalesinde hakem tereddüt etmeden penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Uğur topu ve kaleciyi ayrı köşelere gönderdi 1-2.

Dk 48; Yılmaz’ın sol köşeden kullandığı kornerde Ahmet Turgut’un kafa vuruşunda top ağlarla buluştu 2-2.

Dk 66; Sol kanattan Semih’in yaptığı ortada Petkimspor defansından seken topu iyi takip eden Uğur’un kafa vuruşunda top bir kez daha Petkimspor ağları ile buluştu 2-3.

Dk 74; Ahmet Turgut’un soldan ortasında Gürsel’in kafa vuruşunda kaleci Doğa topu son anda köşeden çeldi. Dönen topu iyi takip eden Gürsel’in vuruşunda top ağlarla buluştu 3-3.

Dk 87; Metehan’ın pasında ceza sahası önünde topla buluşan Uğur’un akıl dolu vuruşunda top direkten döndü.

Dk 90; Seval’in kullandığı serbest vuruşta günün yıldızı Uğur’un şık kafa vuruşunda top Petkimspor ağlarıyla buluşmasına rağmen hakem golü ofsayt gerekçesi ile iptal etti.

UĞUR EREN “DERBİYE YAKIŞAN BİR MÜCADELE OLDU”

8 sezon aradan sonra oynanan Aliağa derbisinin oldukça çekişmeli ve seyir zevki yüksek geçtiğini belirten Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren “Aliağa derbisinin kazananı dostluk oldu. Derbiye yakışan bir mücadele olduğuna ve taraftarların futbola doyduğuna inanıyorum. Her iki takımı da tebrik ediyorum.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78