• BIST 9067.22
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • İzmir 17 °C
» »

Aliağa FK: 1 - Turgutluspor: 2 / Hazırlık Maçı

Aliağa FK: 1 - Turgutluspor: 2 / Hazırlık Maçı
Yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 8.grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aliağa FK, sezonu Turgutlu Spor ile yaptığı hazırlık maçıyla açtı

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 8.grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aliağa FK, sezonu Turgutlu Spor ile yaptığı hazırlık maçıyla açtı. Ligin başlamasına 1 hafta kala sahasında Manisa temsilcisi Turgutlu Sporu konuk eden sarı siyahlılar, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Turgutlu Spor’un gollerini 5.dakikada Kağan ve 55.dakikada Ferdi kaydetti. Aliağa’nın tek golü ise 72.dakikada Cengiz’in ayağından geldi.

Sarı siyahlı takım karşılaşmaya; Kalede Yiğit, defansta Ercan, İlhan, Eren, Aykut, orta sahada Mert, Hüseyin, Volkan, Necdet, Ahmetcan, hücumda ise Maksi 11’i ile başladı.

Aliağa İlçe Stadında oynanan mücadeleye her iki takımda yüksek tempoyla başladı. Maçın ilk gol girişimini 2. dakikada Ahmetcan’ın kullandığı serbest vuruş ile Aliağa FK yaptı. Ahmetcan’ın ceza alnına yaptığı sert ortaya kimse dokunamayınca top doğrudan auta çıktı. Maçın henüz 5.dakikasında Turgutlu Spor’un sağ kanattan geliştirdiği atakta ceza alnına yapılan ortada topa çok iyi yükselen Kağan, yaptığı kafa vuruşu ile topu kalecinin sağından ağlara gönderdi. Turgutlu Spor, maçın başında bulduğu golle maça adeta 1-0 önde başladı. Yenik duruma düşen sarı siyahlı takım beraberlik golünü bulmak için rakibi karşısında üstünlük sağlamaya çalışsa da istediği pozisyonları yakalayamadı ve ilk yarı konuk takımın 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Aliağa FK, mücadelenin ikinci yarısına Hüseyin, Sefa değişikliğiyle başladı. Sarı siyahlılar yapılan değişiklikle daha ofansif oynamaya başladı. Maçın 50.dakikasında Ahmetcan’ın rakip savunma arasına attığı topa çok iyi hareketlenen Sefa, kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak istenen gol vuruşunu yapamadı. Bu pozisyonla Aliağa, beraberlik fırsatını da kaçırdı. Rakip kalede gol arayan Aliağa, maçın 55. dakikasında Ferdi’nin golüne engel olamadı. Ceza alanı içerisinde topla buluşan Ferdi, attığı golle takımını 2-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra daha fazla risk almaya başlayan Aliağa, topa daha fazla sahip olan taraf oldu. Maçın 80.dakikasında Necdet ile ikili mücadeleye giren Hüseyin, yaptığı hareket sonrası kırmızı kart gördü. Hüseyin’in oyundan atılmasıyla 10 kişi kalan Turgutlu Spor, skoru korumak adına daha defansif oynamaya başladı. 10 kişi kalan rakibi karşısında ataklarını sıklaştıran Aliağa, maçın 72.dakikasında ikinci yarıda oyuna giren Cengiz’in ayağından bulduğu golle farkı 1’e düşürdü. Yine ikinci yarıda oyuna dahil olan Halil’in sol kanattan kullandığı serbest vuruşta ceza alanı içerisinde topla buluşan Cengiz, takımının maçtaki tek golünü kaydetti. Bulduğu golle beraberlik umutları yeşeren Aliağa, özellikle kanatlardan yaptığı ataklarla ceza alnına inmeye çalıştı. Son dakikalarda yaptığı ataklardan da sonuç alamayan Aliağa, maçın sonunda sahadan 2-1 yenik ayrıldı.

 

İzlenme: 8079
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78