• BIST 8980.74
  • Altın 2276.601
  • Dolar 32.3101
  • Euro 35.0399
  • İzmir 19 °C

Aliağa FK Kazanmaya Devam Ediyor

Aliağa FK Kazanmaya Devam Ediyor
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa, İzmir Süper Amatör Ligi A Grubu 18.Hafta karşılaşmasında konuk olduğu Güzeltepe Spor’u 4-0 mağlup etti.
GÜZELTEPE SPOR 0 – 4 ALİAĞA FK
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi 
Aliağa, İzmir Süper Amatör Ligi A Grubu 18.Hafta karşılaşmasında konuk olduğu Güzeltepe Spor’u 4-0 mağlup etti. Sarı siyahlı ekibe galibiyeti getiren golleri 2 ile 40. dakikalarda Adnan Malat, 78’de Oğuzhan Bozkurt ve 80’de Berke Acer kaydetti. 
 
Ligin en son 8’inci haftasında deplasmanda Ceyhan AltınYıldız Spor ile oynan karşılaşmada kalesinde 2 gol gören Aliağa FK, 10 haftadır kalesinde gol görmeyerek savunma hattındaki başarısı ile de dikkat çekiyor.
 
Güzeltepe karşısında aldığı galibiyet sonrasında puanını 37’ye çıkartan Aliağa, 38 puanla lider konumda olan Ceyhan Altınyıldız Spor’un ardından 2’nci sıraya yükseldi. Kendi sahasında farklı mağlup olan Güzeltepe Spor ise 16 puanda kaldı.
 
Aliağa FK, Çiğli Güzeltepe sahasında oynanan mücadeleye; Kıvanç Emre Özkal, Barış Bozal, Aykut Geçmen,  Oğuzhan Uslu, Çağrı Gürbüz, Hüseyin Adıgüzel, Necdet Özkan, Adnan Malat, Berkcan Ertene, Tolga Divrik ve Oğuzhan Bozkurt 11'i ile başladı.
 
ŞENTÜRK: OYUNCULARIMI TEBRİK EDİYORUM
Maça çok hızlı başladıklarını belirten Aliağa FK teknik sorumlusu Serkan Şentürk, “Maçın henüz ikinci dakikasında Adnan Malat’ın ayağından bulduğumuz gol ile öne geçtik. Golden sonra maçın kontrolünü elimize aldık. İlk yarıda rakibimizin birkaç cılız atağı haricinde pozisyon vermedik. Devrenin sonuna doğru bulduğumuz ikinci gol ile soyunma odasına rahat bir şekilde gittik. İkinci yarıda da saha her şey bizim istediğimiz gibi gitti. Rahat bir futbolla iki gol daha bularak 3 puanın sahibi olduk. Oyuncularımı oynadıkları güzel futboldan dolayı tebrik ediyorum” dedi.
 
“SALI GÜNÜ LİDERLİK MAÇINA ÇIKACAĞIZ”
26 Ocak Salı günü Aliağa Şehir Stadında lig liderliği için Dedebaşı’nı konuk edeceklerini de sözlerine ekleyen Şentürk, “Geçen hafta hava muhalefeti nedeni ile ertelenen Dedebaşı Spor maçını hafta içi Salı günü Aliağa Şehir Stadında oynayacağız. Saat 15.00’te başlayacak olan karşılaşma liderliğe yükselmemiz için önem arz ediyor. Dedebaşı’nı yendiğimiz takdirde tekrar lider olacağız. Bu karşılaşma için hazırlıklarımıza ara vermeden başlayacağız. Salı günü liderlik maçına çıkacağız. Bu önemli ve kritik mücadeleye tüm taraftarımızı bekliyoruz” dedi. / EGE BASIN GRUBU
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78