• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 21 °C

Aliağa FK Transfere Hızlı Başladı

Aliağa FK Transfere Hızlı Başladı
Geçtiğimiz sezon ilk defa mücadele ettiği Süper Amatör Ligini şampiyon olarak tamamlayan ve Bölgesel Amatör Ligi’ne çıkan Aliağa FK, mevcut kadrosuna 7 yeni oyunca daha transfer ederek gücüne güç kattı.

ALİAĞA FK TRANSFERE HIZLI BAŞLADI

Geçtiğimiz sezon ilk defa mücadele ettiği Süper Amatör Ligini şampiyon olarak tamamlayan ve Bölgesel Amatör Ligi’ne çıkan Aliağa FK, mevcut kadrosuna 7 yeni oyunca daha transfer ederek gücüne güç kattı.

Oynadığı pozitif futbol ile taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Aliağa FK,  başarılı bir sezonu geride bırakan kadrosunu büyük ölçüde koruyarak yaptığı transferlerle yeni sezon hazırlıklarına başladı

Dış transferde 7 oyuncuyla anlaşan sarı siyahlılar, altyapıdan da bir oyuncuyla da profesyonel sözleşme imzaladı.

OYUNCULAR KAMUOYUNA TANITILDI

Aliağa FK, ENKA Spor Tesislerinde gerçekleştirilen basın toplantısıyla yeni transferleri Sefa Turan (Vefaspor), Cengiz Çoban (Zağnosspor), Ahmet Canbulut (Didimspor), Ercan Yıldırım (Beyoğlu Yeniçarşıspor), Semih Yılmaz (Dikilispor), Güray Akaoğlu (Karabiga Belediyespor), Süleyman Moroğlu (Karabiga Belediyespor) ve altyapıdan Yunus Memişoğlu’nu kamuoyuna tanıttı.

Basın toplantısına Aliağa FK Yönetim Kurulu Başkanı Murat Atik, Futbol Şube Sorumlusu Bilal Özkurt, Teknik Direktör Serkan Şentürk ve teknik ekip katıldı.

ALİAĞA’DAKİ POTANSİYELİ KULLARAK HEDEFLEREMİZE ULAŞMAK İSTİYORUZ

Geçen sene Aliağa FK kadrosunda bulunan genç oyunların çok iyi işler çıkarttığının altını çizen Aliağa FK Yönetim Kurulu Başkanı Murat Atik, “Bu sene de takımımıza genç ve dinamik arkadaşlar kazandırdık. Hocalarımızla koyduğumuz bir üst lig hedefine sezon sonunda ulaşacağımıza inanıyorum. Aliağa’ya yakışır bir şekilde Aliağa’nın potansiyelini kullanarak hedeflerimize ulaşmak istiyoruz” diye ifade etti.

TRANSFERLER DEVAM EDECEK

Futbol Şube Sorumlusu Bilal Özkurt ise, hedefler doğrultusunda transferlere devam edeceklerini belirterek şunları söyledi, “Bize ve Aliağa’mıza yakışacak şekilde düzgün karakterli ve yetenekli oyuncuları kadromuza kattık. Aliağa Belediye Başkanımız Serkan Acar’a, Kulüp Başkanımız Murat Atik’e, Hocalarımıza ve oyuncularımıza güvenimiz sonsuz.”

25 TEMMUZ’DA SEZONU AÇIYORUZ

25 Temmuz’da takım olarak Aliağa’da toplanarak sezonu açacaklarını ifade eden Teknik Direktör Serkan Şentürk ise, “Çok önemli oyuncuları kadromuza dahil ettik. Yeni arkadaşlarımızla da bir bütünlük sağlayarak yeni sezonda da başarılı olmak istiyoruz” diyerek transferlerde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Aliağa FK’nın Vefaspor’dan transferi 1992 doğumlu genç santrafor Sefa Turan, Aliağa’da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek şunları söyledi, “Böyle güzel bir ortamda başarılı olacağımıza inanıyorum. Hocalarımız ve arkadaşlarımızla en kısa zamanda uyumlu bir ekip olmak istiyorum”

Zağnosspor’dan transfer edilen 1988 doğumlu deneyimli stoper Cengiz Çoban ise, “Tesisler ve altyapı olarak Aliağa FK’yı çok beğendim. Sakatlıktan uzak iyi bir sezon geçirmek dileğiyle” diye ifade etti.

Didimspor’dan transfer edilen 1993 doğumlu kanat oyuncusu Ahmet Canbulut, transferden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek şöyle dedi, “Kolej havasında bir takım buldum Aliağa’da. Yönetimimiz ve hocalarımızla hedeflenen başarılara ulaşacağımıza inanıyorum.”

Aliağa FK’nın Beyoğlu Yeniçarşıspor’dan transferi 1991 doğumlu stoper Ercan Yıldırım, İzmir’de ve Aliağa’da olmaktan dolayı mutluluğunu dile getirdi.

Dikilispor’dan transfer edilen 1993 doğumlu sol bek Semih Yılmaz ise, “Bir İzmirli olarak Aliağa’da olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Başkanlarımız, hocalarımız ve biz bir bütün olarak Aliağa’yı daha güzel yerlere taşıyacağız” diye konuştu.

Karabiga Belediyespor transfer olan 1995 doğumlu ortasaha oyuncusu Güray Akaoğlu ise, Aliağa’ya başarılı olmaya geldiğini ve hedeflerine ulaşmak için çok çalışacağını belirtti.

Karabiga Belediyespor transfer olan bir diğer oyuncu 1995 doğumlu kanat oyuncusu Süleyman Moroğlu ise, kendisine duyulan güveni boşa çıkartmayacağını ifade ederek, “Takım olarak yeni sezona çok iyi hazırlanıp Allah’ın izniyle ligi hedeflediğimiz noktada bitirmek istiyoruz” dedi.

Aliağa FK altyapısında yetişen ve profesyonel sözleşme imzalanan 1998 doğumlu ortasaha oyuncusu Yunus Memişoğlu ise şöyle konuştu, “Ağabeylerimle birlikte çok çalışıp, Aliağa’yı eski günlerine geri döndürmek ve üst liglerde kalıcı olmak istiyoruz. Bu doğrultuda elimizden geleni yapacağız.”

HEDEFİMİZ ÖNÜMÜZDEKİ YIL PROFESYONEL LİGDE MÜCADELE ETMEK

Tören sonrasında Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, yeni transferleri makamında kabul etti. Sohbet havasında geçen ziyarette konuşan Başkan Serkan Acar, oyunculara yeni sezon öncesinde başarılar dileyerek,” Aliağa’da güzel şeyler yapacağınıza inanıyoruz. Bizim Murat Atik başkanımız ve hocalarımızla birinci tercihimiz düzgün karakterli oyuncuları takıma kazandırmaktı. Hem ahlaki yönden hem sportif yönden o karakterinizi burada da devam ettirirsiniz. Burada bir ağabeyiniz olarak bulunacağım. Geçen yıl yakaladığımız aile ortamıyla çok güzel başarılar elde ettik. Sizlerin de katkısıyla önümüzdeki yıl da profesyonel ligde mücadele etme fırsatını bulmak istiyoruz” diyerek hayırlı olsun dileklerini iletti.  

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78