• BIST 8978.25
  • Altın 2292.454
  • Dolar 32.3264
  • Euro 35.0576
  • İzmir 22 °C

Aliağa Hakkı Ülkü'yü bağrına bastı

Aliağa Hakkı Ülkü'yü bağrına bastı
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 30 Mart yerel seçimlerine 3 gün kala Demokratik Sol Parti (DSP)Aliağa Belediye Başkan Adayı Hakkı Ülkü Aliağa’nın bugüne kadar en kalabalık siyasi mitingine imza ata
DSP ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HAKKI ÜLKÜ: “ZAFERİMİZE ÜÇ GÜN KALDI”
 
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi
30 Mart yerel seçimlerine 3 gün kala Demokratik Sol Parti (DSP)Aliağa Belediye Başkan Adayı Hakkı Ülkü Aliağa’nın bugüne kadar en kalabalık siyasi mitingine imza atarak gövde gösterisi yaptı. 15 bini aşkın kişinin katıldığı demokrasi şöleninde Ülkü iktidar müjdesi verdi. “Zaferimize 3 gün kaldı” diyen ve demokrasilerde dileyen herkesin belediye başkan adayı olabileceğini belirten Hakkı Ülkü; “Burası birilerinin değil Aliağalıların, Aliağa’da yaşayanların çiftliği” dedi.  Solda birliğin adresi kendisinin olduğunu söyleyen Ülkü;” Ben insan ayırt etmem, kin gütmem, kimseyle hesabım yok, gelin bize katılın, zaferimizi hep birlikte kutlayalım.” dedi.
 
BEŞİKTAŞ ÇARŞI DA HAKKI ÜLKÜ’NÜN YANINDA
Binlerce kişinin Demokrasi Meydanı’na aktığı demokrasi şölenindeyıllar öncesinde Sevgi Zinciri’nin mimarı olarak termik santralin yapılamasına engel olan ve bu konuda mücadelesine devam eden DSP Aliağa Belediye Başkan Adayı Hakkı Ülkü’ye Beşiktaş’ın ünlü taraftar grubu Çarşı da destek verdi. Çarşı taraftar grubunun Aliağa temsilcileri ellerinde “Aliağa Çarşı Termik Santrale karşı olanların yanında” pankartıyla sahneye çıkarak geçenin en çok alkışı alanlarından oldu. 
 
“GEÇMİŞTE OLDUĞU GİBİ TEMİZ, DÜRÜST, ŞEFFAF BİR YÖNETİM”
Aliağaspor atkısıyla ve binlerce kişinin “Başkan Hakkı”, “Halkçı Başkan” sloganlarıyla sahneye çıkan DSP Aliağa Belediye Başkan Adayı Hakkı Ülkü; Aliağa’yı daha güzel yapmak zor mu?, daha yaşanılabilir yapmak zor mu? Hakkı Ülkü geçmişte, nasıl Aliağa’yı köy görünümünden kent görünüme çevirdiyse nasıl başarılı olduysam yine Aliağa’yı ayağa kaldıracağım.” dedi. 14 yıla yakın belediye başkanlığı döneminde en küçük bir lekesi dahi olmadığını söyleyen Hakkı Ülkü “Ben yolsuzluk yapana hırsız derim, bu Ankara’da da olsa derim Aliağa’da da olsa derim” dedi ve temiz, dürüst ve şeffaf bir yönetim vaat etti.
 
ALİAĞA HAKKI ÜLKÜ’YÜ BAĞRINA BASTI
“Seçimin galibi belli” diyerek bir anlamda zaferini ilan eden Hakkı Ülkü’nün “Zafere sadece üç gün var”sözleriyle birlikte ellerinde Türk, DSP ve Hakkı Ülkü bayraklarıyla binlerce kişi “Hakkı Başkan”, “Halkçı Başkan” sloganları atarak Demokrasi Meydanı’nı inletti. Aliağa’nın son yıllarda kötü yöneltildiğini ifade eden Ülkü Aliağaspor’u da düştüğü durumdan kurtaracaklarını belirterek Aliağaspor’u5 yıl içinde süper lige çıkarma sözü verdi.   
 
HAKKI ÜLKÜ;”MAÇ BİTTİ”
Seçimi kaybedenlerin centilmenliği bozduğunu ifade eden Hakkı Ülkü; “1-0 geriye düşmüşsünüz, beraberliği yakalamaya çalışıyorsunuz, mücadele ediyorsunuz ama rakip çok iyi ve siz bu arada bir gol daha yiyerek 2-0 geriye düşüyorsunuz. Bu dakikadan sonra başlıyorsunuz tekme, tokat dalmaya. Maçı kazanma ihtimalinizin olmadığını anlayınca topu taca vuruyorsunuz, hakemin maçı tatil etmesini bekliyorsunuz, yani yine bir spor tabiri ile söyleyeyim çamura yatıyorsunuz.Bu şekilde mücadele olmaz. Ben hepinizin büyüğü, abisi, amcasıyım. Benim sevgim hepinize yeter. Gelin birlik olalım sizde zaferimize ortak olun.” dedi.
 
SANATÇILARA ÜLKÜ’DEN TEŞEKKÜR
Arif Güven’in sunuculuğunu yaptığı demokrasi şöleninde   “Türkiye'nin Elmas Çocuğu” lakabıyla tanınan, dünya iyi niyet elçisi ve ekselans ünvanlı uluslararası yardım gönüllüsü, ses sanatçısı Ersin Faikzade, Udi Coşkun Sabah ve ünlü sanatçı Şevval Sam da sahne aldı. DSP Aliağa Belediye Başkan Adayı Hakkı Ülkü üç sanatçıya da teşekkür ederek günün anısına çiçek takdim etti. 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78