• BIST 9524.59
  • Altın 2493.495
  • Dolar 32.5458
  • Euro 34.6981
  • İzmir 16 °C

Aliağa, İlk Hazırlık Maçında Berabere Kaldı

Aliağa, İlk Hazırlık Maçında Berabere Kaldı
Yeni sezon hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Aliağa FK, ilk hazırlık maçında Manisa Birinci Amatör Ligi Takımlarından Ahmetli Belediyespor ile karşılaştı.

ALİAĞA, İLK HAZIRLIK MAÇINDA BERABERE KALDI

Yeni sezon hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Aliağa FK, ilk hazırlık maçında Manisa Birinci Amatör Ligi Takımlarından Ahmetli Belediyespor ile karşılaştı. Aliağa İlçe Stadında oynanan karşılaşma 2-2 eşitlik ile sona erdi. Ev sahibi takımın gollerini Furkan ve penaltı vuruşundan Maksim kaydetti. Konuk takımın golleri ise Gökay ve Süleyman’ın ayağından geldi.

Aliağa FK Teknik Sorumlusu Serkan Şentürk, maçın ilk ve ikinci devresinde farklı kadrolar sahaya sürdü. Şentürk karşılaşmaya; Kıvanç-Eren-İlhan-Ercan-Aykut-Hüseyin-Güray-Bekcan-Süleyman-Furkan-Sefa onbiri ile başladı. 10 numara pozisyonunda Berkcan’ın oynadığı karşılaşmaya Aliağa, oldukça hızlı başladı ve maçın henüz başında Furkan’ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. İlk 20 dakikasının sarı siyahlı ekibin baskısı ile geçildiği maç 20. dakikadan sonra orta saha mücadelesine döndü. İlk yarı bitmeden konuk ekibin sağ kanat oyuncusu Gökay’ın attığı gol ile ilk yarı 1-1 sonuçlandı.

Karşılaşmanın 2. yarısına Şentürk; Yiğit-Burak-Ercan-Yunushan-Adnan-Halil-Metin-Necdet-Ahmetcan- Yoldaş-Maksim onbiri ile başladı. Şentürk, yeni transferlerin ilk kez forma giydiği mücadelede oyuncularının son durumunu görme fırsatı yakaladı. İkinci yarıda da rakibi üzerinde baskı kurmak isteyen ev sahibi ekip, özellikle kanatlardan etkili olmaya çalıştı. Yüksek tempoda geçen karşılaşmanın ikinci devresinde konuk takımın sol kanat oyuncusu Süleyman’ın ve sarı siyahlı ekibin forvet oyuncusu Maksim’in karşılıklı attığı gollerle karşılaşma 2-2 beraberlikle sonuçlandı. 

ŞENTÜRK: SEZONA HIZLI BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ
Maçın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aliağa FK Teknik Sorumlusu Serkan Şentürk, sezona yoğun bir tempoda hazırlandıklarını belirterek şunları söyledi: Son üç haftadır çift idmanlar yaparak sezona hazırlanıyoruz. Bu süreçte de denemelere gelen arkadaşlarımız oldu. Onlara da şans vermeye çalıştık. Bugünkü maça karma bir takımla çıktık. Direkt olarak oynayacak 6-7 oyuncumuzu maç içerisinde hiç değerlendirmedik. Bu bağlamda futbolcularımızın son durumunu görme faydalı iyi bir hazırlık maçı oldu. Önümüzdeki günlerde çok daha ciddi hazırlık maçları oynayarak sezona hızlı bir başlangıç yapmak istiyoruz” / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78