• BIST 9090.31
  • Altın 2324.753
  • Dolar 32.3724
  • Euro 34.9675
  • İzmir 21 °C

Aliağa Masterler Lidere Acımadı

Aliağa Masterler Lidere Acımadı
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ/ İzmir Bornava Belediyesi’nin organize ettiği masteler liginde grupların son maçları oynandı. Aliağa Masterler ligin son maçında Balgöç Masterler ile oynarken karşılaşmayı 3-1 galibiyetle tamamladı. Aliağa Ma

ALİAĞA MASTERLER YENİ LİDERE DE ACIMADI

ALİAĞA MASTERLER LİDERLERİN KORKULU RÜYASI OLDU

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ/ İzmir Bornava Belediyesi’nin organize ettiği masteler liginde grupların son maçları oynandı. Aliağa Masterler ligin son maçında Balgöç Masterler ile oynarken karşılaşmayı 3-1 galibiyetle tamamladı.

Aliağa Masterler lig liderlerini yenmesiyle sezona damgasını vurdu

Karşılaşmaya kalede Savaş, defansta Mehmet, Orhan, Şükrü, Yavuz orta sahada Üzeyir, Hüseyin, Uğur, Kıvanç forvette Takdir ve Zeki onbiri ile başlayan Aliağa Masterler etkileyici oyunuyla dikkat çekerken yine lig liderini yenerek bölgenin en etkili takımlarından biri olduğunu gösterdi.

Aldığı galibiyetlerle lig liderini belirleyen ve daha önce Balçova Masterleri 2-1 mağlup ederek liderliği kaybetmesine neden olan Aliağa Masterler bu kez de lider olan Balgöç Materleri yenerek Balgöç Masterlerin liderliği kaybetmesine neden oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısı Aliağa MAsterlerin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı

Balgöç Masterlerle ligin son maçına istekli ve hızlı başlayan Aliağa Masterler etkili kanat ataklarının karşılığını 12. Dakikada kazandıkları korneri gole çevirdi ve 1-0 öne geçti. Kornerde kaleciden seken topu Şükrü Kıvanç’a aktarırken karşılaşmanın ilk golünü uzun süredir yedek bekleyen ve hocasının güvenini boşa çıkartmayan Kıvanç attı.

Karşılaşmanın ilk yarısında forvette Takdir ve Zeki orta sahada beyin görevini üstlenen Uğur ve Hüseyin’den etkili toplar alamayınca karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmadı ve karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Aliağa Masterlerin üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıda Aliağa Masterler sergilediği etkili oyunla alkış topladı

Karşılaşmanın ikinci yarısına da hızlı başlayan Aliağa Masterlerda karşılaşmanın 46. Dakikasında atağa katılan defans oyuncusu Şükrü’nün etkili ortasıyla topla buluşan Takdir güzel bir vuruşla karşılaşmayı 2-0’ a taşıdı. İkinci yarı oyuna giren iki oyuncu Hasan Erdoğan ve Önder’in etkili paslaşmaları ile topu ileri taşıyan Aliağa Masterler Önder’in yerden ortasında topu Zeki ile buluşturdu ve Zeki’nin tek vuruşu Aliağa Masterleri dakikalar 62’yi gösterirken 3-0’a öne geçirdi. Oyunun son bölümünde farklı galibiyetin etkisi ile rehavete kapılan Aliağa Masterler bir gol yedi ve karşılaşma 3-1 Aliağa Masterlerin üstünlüğü ile sona erdi.

Takdir Yarış:“Ligdeki tüm takımlara başarı diliyor, teşekkür ediyorum”

Net skor ve oynadıkları oyundan memnun kaldıklarını belirten Aliağa Masterler takım kaptanı Takdir Yarış:”Bu sezon başında iyi oyun oynasak da sonuca gitme, gol atma konularında sıkıntılar yaşadık. Kaybettiğimiz bazı maçlarda çok üstün oyun sergilememize rağmen yediğimiz basit gollerle ligi hakkettiğimiz yerde tamamlayamadık. Ama iki hafta ara ile lig liderlerini net skorlarla yenerek gücümüzü göstermesini de bildik. Amacımız keyif almak ve eğlenmek, bu sezon oynadığımız maçlarda yeterince keyif aldık, güzel vakit geçirdik. Diğer tüm takımlara başarı diliyor ve teşekkür ediyorum” dedi.

Aliağa Masterlerde Suat süresiz kadro dışı bırakıldı

Aliağa Masterlerde Suat’ın yedek kulübesinde sergilemiş olduğu disiplinsiz davranışlar günün tatsız olayı olarak hafızalarda kalırken, Suat süresiz kadro dışı bırakıldı. Ligin sona ermesiyle Aliağa Masterlerde hafızada kalanlar ilk onbir oyuncusu Memduh’un formsuzluğu nedeniyle yedek kalması, bu sezonu müzmin sakatı Veli’nin ligin son karşılaşmasına geç kalarak kadroya alınmayışı ve ligin son maçında da forma giyemeyişi, Takımın önemli oyuncularından İbrahim’in mide rahatsızlığı olmasının etkisiyle, takımın iyi oynadığını iddia ederek oyuna girmek istemeyişi ve kulüp başkanlarının kendilerini yeteri kadar desteklemediğinden yakınmaları oldu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78