• BIST 9079.97
  • Altın 2307.267
  • Dolar 32.3405
  • Euro 35.0516
  • İzmir 22 °C

Aliağa Masterler Zorlandı

Aliağa Masterler Zorlandı
ALİAĞA HABER/ ALİAĞASPOR GAZETESİ/ Aliağa Masterler, Bornova Belediyesi’nin organize ettiği ligde bay takım olmasından dolayı haftayı boş geçmemek adına bir hazırlık maçı yaptı. Junior Masterler ile yapılan maçta kendinden yaşça küçük oyunculara karşı oyn

JUNIOR MASTERLER ALİAĞA MASTERLERİ ZORLADI

ALİAĞA HABER/ ALİAĞASPOR GAZETESİ/ Aliağa Masterler, Bornova Belediyesi’nin organize ettiği ligde bay takım olmasından dolayı haftayı boş geçmemek adına bir hazırlık maçı yaptı. Junior Masterler ile yapılan maçta kendinden yaşça küçük oyunculara karşı oynamış olmalarına rağmen başarılı bir oyun ortaya koydular.

Aliağa Masterler karşılaşmaya kalede Savaş, defansta Üzeyir, Şükrü(Lopez), Hamdullah, Metin, orta sahada Uğur, Aydın, Hakan, K. Hüseyin, forvette Takdir, Laz İbo onbiri ile başladı. Karşılaşmanın ilk yarısı 5-1 Aliağa Masterlerin üstünlüğü ile tamamlanırken, Aliağa Masterler teknik heyeti karşılaşmanın ilk yarısından memnun kalıp aksayan ve formsuz görünen Takdir başta, bazı oyuncuları kenara aldı. Ancak çıkan oyuncuların yerine giren Zeki ve Memduh başta olmak üzere oldukça formsuz oldukları görüldü. Oyuncu değişiklikleri olumsuz sonuç verirken karşılaşmayı Junior Masterler bir anda 6-5’e taşıdı. 

Aliağa Masterler:”Sol bek Orhan’nın eksikliğini hissettik”

Aliağa Masterler teknik heyeti sol bek Orhan’ın yokluğunu hissettiklerini belirtirken Suat’ın sakatlığından dolayı sezonu kapatmış olmasını da üzüntü ile karşıladıklarını söyledi. Teknik heyet maç hakkında değerlendirmelerde bulunurken, Zeki, Memduh ve Takdir başta bazı oyuncuların forma şanslarını kötü oyunlarından dolayı zora soktuğunu, Kaleci Namık, Hasan Erdoğan, ve Önder’in ikinci yarıda gösterdikleri performansların dikkat çekici olduğunu ifade etti. Takımın teknik direktörü olarak atanan Üzeyir hocanın maçı oyunculara kızarak yarıda bırakıp gitmesi gözlerden kaçmazken karşılaşmanın devamında teknik olarak kadroyu Savaş yönetti.

Aliağa Masterlere teşekkür ediyoruz

Junior Masterler takım kaptanı Ömer de, takım arkadaşlarına başta Ali olmak üzere verdikleri mücadeleden, Aliağa Masterlere de kendileri ile hazırlık maçı yapmış olmalarından ve dost havasında mücadele sergilediklerinden dolayı teşekkür ederken, takımlarında ileri uçta oynayan Deniz ve Yılmaz’ın kötü oyunlarının karşılaşmanın sonucunu belirlediğini söyledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78