• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İzmir 28 °C

Aliağa Meslek Yüksekokulu’nda Mezuniyet Töreni Yapıldı

Aliağa Meslek Yüksekokulu’nda Mezuniyet Töreni Yapıldı
Ege Üniversitesi Aliağa Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Eğitim Öğretim Dönemi Mezuniyet Töreni EÜ Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Mezuniyet törenine Aliağa Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Nesibe Avcıbaşı, öğretim elemanl

ALİAĞA MESLEK YÜKSEKOKULU’NDA MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

Ege Üniversitesi Aliağa Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Eğitim Öğretim Dönemi Mezuniyet Töreni EÜ Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi’nde  gerçekleştirildi. Mezuniyet törenine Aliağa Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Nesibe Avcıbaşı, öğretim elemanları, öğrenciler ve aileler katıldı. 

Mezun öğrenciler adına konuşan dönem birincisi Kadir Can Bilgen, eleştirel bilginin ve özgür düşüncenin üretilmesi adına üniversitelerin öneminin çok büyük olduğunu söyledi. Bilgen konuşmasını tüm öğretim elemanları ve arkadaşlarına teşekkür ederek bitirdi.

Prof. Dr. Nesibe Avcıbaşı yaptığı konuşmada ülkeye yeni teknikerler kazandırmaktan onur duyduklarını dile getirdi. Prof. Dr. Avcıbaşı; “İnsana yapılan yatırım yatırımların en önemlisi, en pahalısı, en uzun olanı ve en zor olanıdır. Tüm çabamız bu yatırımı başarıyla tamamlayabilmek içindir” dedi. Bir ülkenin kalkınması için üniversitelere büyük görevler  düştüğünü söyleyen Prof. Dr. Avcıbaşı,  Aliağa’ nın sanayi bölgesi olmasından dolayı üniversiteye büyük görev düştüğünü ve bölgenin kalkınmasına destek olmak adına eğitim verdiklerini dile getirdi. 

VEFAT EDEN ÖĞRENCİLER UNUTULMADI
2015-2016 Eğitim-Öğretim Döneminde  vefat eden öğrenciler Aycan Maral Açıl, Fırat Gönültaş ve Berkan Gümüş anılırken, öğrenciler anısına 60.Yıl Ormanı için Ege Orman Vakfı’na fidan bağışı yapıldı. Ayrıca vefat eden öğrencilerin yakınlarına fidan sertifikaları verildi.

Mezuniyet töreni diplomaların dağıtılması ve keplerin atılmasının ardından sona erdi. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78