• BIST 9091.07
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İzmir 25 °C

Aliağa, MHP İktidarına Hazırlanıyor

Aliağa, MHP İktidarına Hazırlanıyor
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ MHP’nin anketlerde iddialı çıkması, ülkücü gençleri heyecanlandırdı. Aliağa’nın çeşitli noktaları üç hilal ve MHP amblem sloganlarıyla donatıldı. İşçi şehri Aliağa’da MHP heyecanı. İlk kez iktidara bu kadar yaklaşan MHP, şimdiden A
Aliağa, MHP iktidarına hazırlanıyor
 
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ MHP’nin anketlerde iddialı çıkması, ülkücü gençleri heyecanlandırdı. Aliağa’nın çeşitli noktaları üç hilal ve MHP amblem sloganlarıyla donatıldı. İşçi şehri Aliağa’da MHP heyecanı. İlk kez iktidara bu kadar yaklaşan MHP, şimdiden Aliağa’nın burçlarına bayrağını dikti
 
 serkan-acar-mhp-ulkuculer-2.jpg
İzmir’in Aliağa ilçesinde 30 Mart yerel seçimlerine genç avukat Serkan Acar ile iddialı şekilde hazırlanan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), son yapılan anketlerde önde çıkınca MHP’li ve ülkücü gençleri iktidar heyecanı sardı.
 
serkan-acar-mhp-ulkuculer-3.jpg
 
İşçi şehri olarak bilinen ve Türkiye’nin her yerinden göç alan Aliağa, 80 bin nüfusuyla yerel seçimlere hazırlanıyor. Avukat Serkan Acar’ı 2 yıl önce Başkan adayı olarak belirleyen MHP, sağ seçmenin teveccühünü kazanınca bir anda iktidar hesapları yapmaya başladı. Aliağa’nın çeşitli noktaları üç Hilal ve MHP Amblem sloganlarıyla donatıldı.
 
serkan-acar-mhp-ulkuculer-4.jpg
 
Hastane ve belediye duvarlarına üç hilal çizildi
İlçede hastane, belediye işletmeleri gibi kamu kurumlarının duvarlarına da sprey boya ile MHP amblemleri çizildi. Son olarak 1999 seçimlerinde ilçede iddialı olan MHP’nin, 15 yıl sonra belediyeyi kazanmaya yakınlaşması MHP seçmenini heyecanlandırdı. Daha önce de Demokrasi Meydanı’nda miting yapan MHP, belediye Başkan adayının adını laser ile belediye binasına yazmış ve yazı saatlerce kalmıştı.
 
serkan-acar-mhp-ulkuculer-5.jpg
 
Aliağa’lılar dün sabah uyandığında çeşitli noktalarda duvarlara boya ile üç hilal çizildiğini gördü. Şekillerin Aliağa belediyesi hizmet binası duvarına ve eski mezarlık yanında bulunan atölyeler olarak bilinen Belediye İşletmeler amirliği ile Aliağa Devlet Hastanesi duvarlarına yazıldığı görüldü. 
 
serkan-acar-mhp-ulkuculer-6.jpg
 
serkan-acar-mhp-ulkuculer-7.jpg
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78