• BIST 9089.58
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İzmir 25 °C

Aliağa Petkim Beşiktaşı Yenecek

Aliağa Petkim Beşiktaşı Yenecek
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ/ Beko Basketbol Liginin 10. Haftasında karşılaşacakları Beşiktaş maçının hazırlıklarına başlayan Aliağa Petkim'in Başantrenörü Burak Bıyıktay, ''Beşiktaş maçını kazanarak sıralamada bir üst basamağa çıkacağımıza

ALİAĞA PETKİM BAŞANTRENÖRÜ BURAK BIYIKTAY: ''BEŞİKTAŞ MAÇINI KAZANARAK SIRALAMADA BİR ÜST BASAMAĞA ÇIKACAĞIMIZA İNANIYORUZ''

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ/ Beko Basketbol Liginin 10. Haftasında karşılaşacakları Beşiktaş maçının hazırlıklarına başlayan Aliağa Petkim'in Başantrenörü Burak Bıyıktay, ''Beşiktaş maçını kazanarak sıralamada bir üst basamağa çıkacağımıza inanıyoruz'' dedi. Bıyıktay, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne karşı kendi sahalarında şansız bir mağlubiyet aldıklarını, ancak ligdeki sıralamalarının değişmediğini ifade etti. Bu hafta kendi sahalrında oynayacakları Beşiktaş maçını kazanarak ligde bir üst sıraya yükselmek istediklerini belirten Bıyıktay, şöyle konuştu: ''Beşiktaş maçını kazandığımızda sıralamada bir basamak yukarı çıkma şansımız olacak. Dolayısıyla da kendi sahamızda kaybettiğimiz maçı da telafi etme şansı doğuyor. Biz bu maçı kazanacağımıza inanıyoruz. Takımımız daha iyi takımlara karşı iyi motive oluyor ve iyi oynuyor. Böyle de bir istatistiğimiz var. Bir başka istatistiğimiz de bir kaybediyoruz, bir de kazanıyoruz. Beşiktaş maçı bizim için kazanma zamanı. Maçı kazanıp, sıralamada bir üst basamağa çıkmak için çalışmalarımıza başladık. Umarım şanssız bir sakatlık yaşamadan Beşiktaş maçına en iyi şekilde hazırlanırız.'' bu hafta antrenmanlarda oyuncularla tek tek ilgileneceğini ve bireysel antrenmanlara önem vereceklerini belirten Bıyıktay, ''Çünkü, geçen hafta bol pozisyon yakalamamıza rağmen düşük bir yüzdeyle hücum ettik. Bu düşük yüzdeyi arttırmaya özel bir çalışmam yürüteceğiz. Atış yüzdelerimizi biraz daha yukarı çıkarabilirsek, skoru da daha yukarı taşımış olacağız. Her geçen hafta daha iyi olacağımıza inanıyorum. Çünkü 4-5 haftadır bir arada oynuyoruz.Beşiktaş maçı da bizim için iyi oynayıp kazanacağımız bir maç olacağını düşünüyorum'' diye konuştu. Tüm Aliağa halkını özellikle Beşiktaş maçında salonu hınca hınç doldurmaya davet ettiğini ifade eden Bıyıktay, bu maçta taraftar desteğini ihtiyaçları olduğunu, onlara güzel bir basketbol izlettirerek galibiyet armağan etmek istediklerini belirtti. Bıyıktay, takımda Orhan Haciyeva'nın sakatlığının ise sürdüğünü bildirdi.

ERSİN GÖRKEM,” KENDİ SAHAMIZDA MAÇ KAYBETMEK İSTEMİYORUZ”

Aliağa Petkim oyuncusu Ersin Görkem de büyük takımlara karşı daha iyi motive olduklarını, Beşiktaş maçının da iyi hazırlanarak kazanabilecekleri bir maç olduğunu ifade etti. Takımdaki tüm arkadaşlarında Beşiktaş maçını kazanmaya yönelik bir istek oluştuğunu belirten Ersin Görkem, kendi sahalarında artık maç kaybetmek istemediklerini söyledi.

Lionel Chalmers ise Mersin Büyükşehir Belediyesi maçında düşük bir atış yüzdesi ile oynadığını, bunu tekrarlamamak için Beşiktaş maçına özel bir antrenman programı ile hazırlandığını ifade etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78