• BIST 9792.56
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 23 °C

Aliağa Petkim Çaylak Alacak

Aliağa Petkim Çaylak Alacak
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ/ Beko Basketbol Ligi'nde Pazartesi günü deplasmanda Türk Telekom ile karşılaşacak Aliağa Petkim'in baş antrenörü Burak Bıyıktay, bir maçı kazanabilmek için takımın bunu ne kadar çok istediğinin de önem taşıdığın

Aliağa Petkim Çaylak Alacak

ALİAĞA PETKİM'İN BAŞ ANTRENÖRÜ BURAK  BIYIKTAY: “SCHUMPERT HAFTAYA DÖNÜYOR”

BIYIKTAY,”RATKOVİCA'NIN YERİNE OYUNCU ARAYIŞLARIMIZ DEVAM EDİYOR “

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ/ Beko Basketbol Ligi'nde Pazartesi günü deplasmanda Türk Telekom ile karşılaşacak Aliağa Petkim'in baş antrenörü Burak Bıyıktay, bir maçı kazanabilmek için takımın bunu ne kadar çok istediğinin de önem taşıdığını söyledi.

Burak Bıyıktay, gazetecilere yaptığı açıklamada Ankara deplasmanında Türk Telekom karşılaşmasının kendileri için çok önemli olduğunu ve eksik oyuncularına rağmen kazanmak istediklerini belirtti.

shumpert.jpg

Türk Telekom karşılaşmasına  çok iyi hazırlandıklarını ve özellikle savunma idmanlarına daha fazla dikkat ettiklerini kaydeden Bıyıktay, ''Ancak, kazanmak için takımın bunu ne kadar çok istediği de önemli. Geçen hafta Antalya Büyükşehir Belediyesi, maçı kazanmayı bizden daha fazla istemişti. Bu örnek, bize ne kadar kazanmayı isterseniz, o kadar avantajlı olduğunuzu gösterdi. Umarım bu sefer maçı kazanmayı daha fazla isteyen takım biz oluruz'' diye konuştu.

Bıyıktay, takımda istenmeyen sebeplerden dolayı giden ve gelen oyuncular olduğunu, bunun da takımın oturma sıkıntısı yaşattığını belirterek,

 “Shumpert'in 11 kasım’da takıma dahil olacak ve olin karşılaşmasında oynayacak. Ratkovica'nın da yerine yapılacak yeni transferle bu sıkıntıda aşılacak. Telekom karşılaşmasında Ratkovica’nın pozisyonunda  Yeni transferimiz Lionel Chalmers  olacak. son antrenmanda sol kaşı yarılan Ahmet Erdoğan’ın Telekom karşılaşmasında oynayacak”dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78