• BIST 9079.97
  • Altın 2306.679
  • Dolar 32.3389
  • Euro 35.0963
  • İzmir 22 °C

Aliağa spor için yürüdüler

Aliağa spor için yürüdüler
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Tarihinin en kötü günlerini yaşayan Aliağaspor'a taraftarları sahip çıktı. Aliağaspor Taraftarlar derneği yürüyüş ve sonunda yaptıkları basın açıklaması ile kulüpte
TARAFTAR ALİAĞASPOR İÇİN YÜRÜDÜ
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi
Tarihinin en kötü günlerini yaşayan Aliağaspor'a taraftarları sahip çıktı. Aliağaspor Taraftarlar derneği yürüyüş ve sonunda yaptıkları basın açıklaması ile kulüpte yaşanan sıkıntılara dikkat çekip İlçe mülki amirlerinin, sanayi kuruluşlarının, esnafların, siyasi partilerin Aliağaspor'a maddi ve manevi destek olmaya çağırdılar.
 
Alp Oğuz Anadolu Lisesi önünde toplanan taraftarlar "Aliağa uyuma takımına sahip çık" sloganları ve alkışları eşliğinde istiklal caddesi boyunca yürüyüşe geçtiler. Ayrıca taraftarlar "Aliağaspor varsa biz varız" "Bütün dünyada sanayi kentleri tüm spor dallarında şampiyonluğa oynar bunun tek istisnası Aliağa'dır suç kimde" "Bizler Aliağaspor'uz seçmeniz seçeriz" pankartları taşıdılar.
Yürüyüş sonunda demokrasi meydanına gelen taraftarlar burada basın açıklaması yaptı. Taraftarlar adına basın açıklamasını yapan İsmail Güven toplanma amaçlarının kulübün her platformda destekçisi olduklarını göstermek olduğunu belirtti. 
 
AKHİSAR BELEDİYESPOR EN İYİ ÖRNEK
Kulübün bugünkü durumunun spor sever halkı ciddi manada üzdüğünü ifade eden Güven "Tüm spor sever halkımızın, ilçemizi yöneten mülki amirlerimizin, sanayi kuruluşlarımızın, esnaflarımızın ve tüm siyasi partilerimizin Aliağaspor'a maddi ve manevi desteklerini bekliyor ve temenni ediyoruz. bu desteği alan spor kulüplerinin her branşta istikrarlı olarak daha ileriye gittiklerini görüyoruz. buna örnek verilmesi gerekiyor ise Akhisar Belediyespor bunun en iyi örneğidir" dedi.
 
KULÜBÜ PROFESYONELLER YÖNETSİN
Taraftarlar olarak yeni yönetime talip olacak kişilerden profeyonel kadroların iş başına getirilmesini beklediklerini ifade eden Güven şöyle konuştu "Yeni yönetimden beklentimiz Aliağaspor'a değer ve önem verilmesi kurumsallaşmaya yönelik her branşta profesyonel ekiplerin kurulmasıdır" dedi.
 
ÇOK GEÇ OLMADAN
Spor kulüplerinin o şehrin vitrini olduğunu söyleyen Aliağaspor Taraftar derneği sözcüsü İsmail Güven "gençlerimizin kahve köşelerinde oturmasını, kötü alışkanlıklara yönelmelerini istemiyoruz. şehrimizin önde gelenlerine Aliağaspor taraftarları olarak diyoruz ki kulübümüzün devamlılığı ve var olabilmesi için geç olmadan gerekli tedbirlerin alınması konusunda ilçemizde söz sahibi olan kişi ve kurumlarının maddi ve manevi desteklerini bekliyoruz. Aliağaspor'a sahip çıkalım. Başka Aliağaspor Yok" diyerek sözlerine son verdi.
 
ALİAĞASPOR BU DURUMU HAK ETMİYOR
Basın açıklması sonrası söz alan Aliağaspor taraftar temsilcisi Muharrem Şen Aliağaspor'la büyüdüğünü, kulübün herşeyini bildiğini ifade ederek "Böyle bir sanayi kentinde hepimize yazık. Kulübün bu durumundan hepimiz suçluyuz. Suçlulardan bir taneside benim. Burada herkes üzerine düşeni yapmalı. Burada para kazanıp havamızı kirleten insanlar Sivaspor'a 1 trilyon, 2 trilyon para gönderiyorsa Aliağaspor'a da vermek zorunda. Çünkü parayı buradan kazanıyorlar. Aliağaspor ve Aliağalılar bu durumu hak etmiyor" diyerek sözlerine son verdi. 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78