• BIST 9645.02
  • Altın 2411.621
  • Dolar 32.5808
  • Euro 34.7866
  • İzmir 24 °C

Aliağa Tarihi Maça HAZIR

Aliağa Tarihi Maça HAZIR
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ BASIN BÜLTENİ/ ÖZKAN TEZEL Aliağa Petkim basketbol takımı FIBA Erkekler EuroChallenge Kupasında Joensuun Kataja ile oynayacağı rövanş mücadelesinin hazırlıklarını tamamladı. Kentte tarihi karşılaşma öncesi nefesler tutuldu ve maç s

ALİAĞA TARİHİ MAÇA HAZIR

ALİAĞA PETKİM - JOENSUUN KATAJA KARŞILAŞMASI 2 LİRA

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ BASIN BÜLTENİ/ ÖZKAN TEZEL Aliağa Petkim basketbol takımı FIBA Erkekler EuroChallenge Kupasında Joensuun Kataja ile oynayacağı rövanş mücadelesinin hazırlıklarını tamamladı. Kentte tarihi karşılaşma öncesi nefesler tutuldu ve maç saati beklenmeye başlandı. Aliağaspor Kulübü 2 Ekim Salı günü saat 20.30’da Enka Spor Salonunda oynanacak karşılaşmanın bilet fiyatlarını 2 Lira olarak açıkladı.

ALİAĞASPOR KULÜBÜ BAŞKANI UĞUR EREN “BİLET FİYATLARI 2 LİRA”

Tüm sporseverleri bu önemli karşılaşmada tribünlerde görmek istediklerini belirten Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren “FIBA Erkekler EuroChallenge Kupasında dolu bir salona karşı oynamak istiyoruz. Bilet fiyatlarını 2 Lira olarak belirledik. En büyük kozumuz olan taraftarlarımızın da desteği ile beraber rakibimizi eleyerek gruplara kalacağımıza inanıyorum. Bu önemli karşılaşmada 7’den 70’e tüm halkımızı yanımızda görmek istiyoruz.” dedi.

DEMOKRASİ MEYDANINDA BİLET SATIŞI YAPILACAK

Karşılaşmanın biletleri Enka Spor Salonu bilet gişesi ve Demokrasi Meydanında kurulacak stantta satışa sunulacak. Ayrıca stantta sezonluk kombine kart satışı da yapılacak. 2 Ekim Salı günü Enka Spor Salonunda oynanacak karşılaşma saat 20.30’da başlayacak. Aliağa Petkim’in gruplara kalabilmesi için sahadan en az 13 sayılık fark ile galip ayrılması gerekiyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78