• BIST 9008.92
  • Altın 2281.932
  • Dolar 32.3179
  • Euro 35.0593
  • İzmir 20 °C

Aliağa Tarım Mitingine Gidiyor

Aliağa Tarım Mitingine Gidiyor
Aliağa Tarım Mitingi'ne akacak, Ödemiş’e çıkarma yapacak. Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Örgütü 26 Şubat Cumartesi günü Ödemiş’te yapılacak olan Tarım Mitingi'ne hazırlanıyor.

ALİAĞA  TARIM MİTİNGİ'NE AKACAK

ALFA TİVİ www.alfativi.net

Aliağa Tarım Mitingi'ne akacak,  Ödemiş"e çıkarma yapacak. Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Örgütü 26 Şubat Cumartesi günü Ödemiş"te yapılacak olan Tarım Mitingi'ne hazırlanıyor. Ege"nin çeşitli yörelerinden gelecek binlerce çiftçinin Tarım Mitingi"nde buluşacağını belirten Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan; “Aliağalı çok sayıda partilimiz mitinge gitmek istiyor. Biz de dileyen yurttaşlarımızı Ödemiş"e mitinge götüreceğiz. Aliağa"dan çok yoğun bir katılım olacağını düşünüyorum. Miting için aynı gün Saat 10.00"da otobüs kaldıracağız” dedi.  
CHP"nin ilk olarak Adana"da işsizlik temalı miting yaptığını ve ikinci temalı mitingin 26 Şubat"ta Ödemişte yapacağını belirten Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan; “ Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinden biri Haziran ayında yapılacak. Ülkenin tüm kesimleri olduğu gibi üreten ve çalışan çiftçiler çok zor günler geçiriyor. Tarlasını, traktörünü satan çiftçilerimiz tarımda uzaklaşıyor. Ülke bu yanlışlar nedeniyle tarımda dışa bağımlı oldu. Oysa Türkiye iklimi, toprağı ve diğer potansiyelleri ile tarımda kendi kendine yetebilecek bir ülkü. Ancak ne yazık ki AKP politikaları nedeniyle tarım bitmiş durumda.” dedi.
Yapılacak olan mitingde CHP"nin tarım politikalarının açıklanacağını belirten Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan; “Türkiye"de işsizlik almış başını gidiyor. İşsiz oranı yüzde 20'lere çıktı. Sokaklar işsiz, Memurlar mutsuz.  Çalışanlar yoksullaşıyor. Eskiden çiftçi ürettiği ile para kazanıyor, kazanmasa bile geçimini sağlıyordu. Ancak şu anda böyle bir şey mümkün değil. Ülkenin geliştiğini kalkındığını söyleyenler ya hayal görüyorlar ya da göz göre göre yalan söylüyorlar.” dedi.   Tarım Mitingi"ne Aliağa"dan yoğun katılım olacağını belirten Oğuzhan; “  Sayın Kılıçdaroğlu ile birlikte iktidara yürüyen partimizi Tarım Mitingi"ne kentimizden çok sayıda katılım olacağını düşünüyorum. Mitinge gitmek isteyen yurttaşlarımız 616 1875 numaralı telefona isimlerini yazdırabilir. 26 Şubat Cumartesi günü Saat 10.00"da parti önünde otobüs kaldıracağız. Tüm yurttaşlarımızı bekliyorum.”dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78