• BIST 9462.92
  • Altın 2495.93
  • Dolar 32.5946
  • Euro 34.8018
  • İzmir 22 °C

Aliağa Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’nden Yıl Sonu Sergisi

Aliağa Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’nden Yıl Sonu Sergisi
Aliağa TÜPRAŞ Halk Eğitim Merkezi'nde eğitim gören kursiyerlerin, 2015-2016 eğitim döneminde yaptıkları çalışmalar yıl sonu sergisi ile görücüye çıktı.

ALİAĞA TÜPRAŞ HALK EĞİTİM MERKEZİ’NDEN YIL SONU SERGİSİ

Aliağa TÜPRAŞ Halk Eğitim Merkezi'nde eğitim gören kursiyerlerin, 2015-2016 eğitim döneminde yaptıkları çalışmalar yıl sonu sergisi ile görücüye çıktı.

Kursiyerlerin, bir yıl boyunca yaptıkları el sanatları, perdelik kumaşlar, yağlı boya tablolar, çini ahşap boyama gibi çalışmaları ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Serginin açılışı için tören düzenlenirken, törene; Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa Garnizon Komutanı Albay Bora Meriç, Aliağa İlçe Jandarma Komutanı Volkan Gürler, Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tuğan, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Kemal Atik, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yoğun ilgi gören sergide Başkan Serkan Acar, el emeği göz nuru ile üretilen ürünleri yakından inceleyerek ürünler hakkında bilgi aldı. Sergide yoğun bir ilgi ile karşılanan Başkan Serkan Acar, kursiyerlerin özçekim isteklerini de geri çevirmedi.

TÜM ALİAĞALILARI SERGİYE DAVET ETTİ
Yıl sonu sergisini yoğun bir katılımla gerçekleştirdiklerini belirten Aliağa Tüpraş Halk Eğitim Merkezi Kurum Müdürü Fevzi Bayır, “Kursiyerlerimizin yıl boyunca büyük emekler harcayarak yaptığı ürünleri vatandaşlarımızın ziyaretine sunduk. Bu sergi Halk Eğitim Merkezimizin faaliyetlerinin bir kısmını kapsamaktadır. Bu sergilerin içerisinde ceza evinde tutuklu ve hükümlülerin yaptığı çalışmalarda var. Sergimiz cumartesi günü akşamına kadar açık kalacaktır” diyerek tüm Aliağalıları sergiye davet etti.
 
YIL SONU SERGİSİ HELVACI VE ŞAKRAN MAHALLELERİNDE DEVAM EDECEK
Aliağa TÜPRAŞ Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin çalışmaları ile yıl sonu sergisi, 31 Mayıs-1 Haziran tarihlerinde Şakran Belediye Düğün Salonu’nda, 2-3 Haziran tarihlerinde ise Helvacı Belediye Düğün Salonu’nda vatandaşların ziyaretine açık tutulacak. Vatandaşlar ayrıntılı bilgiyi http://aliagatuprashem.meb.k12tr/ ve https://facebook.com/tupras.hem adreslerinden edinebilirler. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78