• BIST 8718.11
  • Altın 2246.886
  • Dolar 32.3304
  • Euro 35.1765
  • İzmir 7 °C

Aliağa’da 19 Mayıs Ödülleri Sahiplerini Buldu

Aliağa’da 19 Mayıs Ödülleri Sahiplerini Buldu
İzmir'in Aliağa ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, dereceye giren öğrencilere ödülleri törenle...

İzmir'in Aliağa ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, dereceye giren öğrencilere ödülleri törenle verildi.

Aliağa'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında futbol, voleybol, basketbol, masa tenisi, atletizm, kros ve satranç branşlarında başarı gösteren öğrenciler madalyalarına kavuştu. Öğrencilere madalyaları, ENKA Salonu'nda yapılan törenle verildi. Tören, İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinleri için destek sağlayan Petkim Holding A.Ş'ye teşekkür plaketini Aliağa Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, Petkim İş Destek Genel Müdür Yardımcısı Khalig Mustafayev'e taktim etti.

Ödül törenine, Aliağa Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt, Garnizon Komutanı Albay Faruk Altun, Aliağa İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Rıfkı Kulaksız, Aliağa Cumhuriyet Savcısı Adem Akgün, Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse, Petkim İş Destek Genel Müdür Yardımcısı Khalig Mustafayev, Petkim Kurumsal İletişim Müdürü Bilge O'Flaheryty, Aliağa Vergi Dairesi Müdürü Yücel Aydoğan, Aliağa Müftüsü Süleyman Demiryürek, Aliağa İlçe Spor Müdürü Serkan Ataman, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Aliağa’da 19 Mayıs Ödülleri Sahiplerini Buldu

Aliağa’da 19 Mayıs Ödülleri Sahiplerini Buldu

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78