• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 17 °C

Aliağa’da Hedef 3 Puan

Aliağa’da Hedef 3 Puan
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Aliağa, İzmir Süper Amatör Ligi’nin ilk devresinin son karşılaşmasında deplasmanda Reo Atilla Spor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.
ALİAĞA, REO ATİLLA SPOR DEPLASMANINDA
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Aliağa, İzmir Süper Amatör Ligi’nin ilk devresinin son karşılaşmasında deplasmanda Reo Atilla Spor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.
 
ENKA Spor Tesislerinde teknik sorumlu Serkan Şentürk yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Antrenman pas, şut ve taktik çalışma ile devam etti. Yaklaşık 2 saat süren antrenmana tüm futbolcular eksiksiz olarak katıldı. 
 
Oynadığı 11 maçta 22 puan toplayan Aliağa FK, ligin 4’üncü sırasında yer alıyor. Ev sahibi Reo Atilla Spor ise oynadığı 10 karşılaşmada 7 puan toplayarak 11’inci sırada yer alıyor. Son haftalarda yaşadığı puan kayıplarını telafi etmek isteyen Aliağa, deplasmandan alacağı 3 puan ile ligin zirvesine yeniden ortak olmak istiyor.
 
Yeşil Yurt Stadında oynanacak olan mücadele 20 Aralık Pazar günü saat 13.00’de başlayacak. Sarı siyahlı ekipte kart cezalısı Necdet Özkan, Berkay Bulut ve Melih Uzun ile sakatlığı bulunan Fatih Gökkaya karşılaşmada forma giyemeyecek. 
 
Maça mutlak galibiyet parolası ile çıkacaklarını belirten Aliağa FK teknik sorumlusu Serkan Şentürk, “Ligin ilk devresinin son maçına çıkacağız. İlk devreyi rakibimizden alacağımız 3 puan ile tamamlamak istiyoruz. İyi bir futbol sergileyerek sahadan galibiyetle ayrılacağımıza olan inancımız son derece yüksek. Ben ve teknik ekibim Aliağa’ya zafer ile döneceğiz” dedi. / EGE BASIN GRUBU
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78