• BIST 9151.98
  • Altın 2324.488
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9376
  • İzmir 15 °C

Aliağa’da Kadın Polisler 24 Saat Sokakta

Aliağa’da Kadın Polisler 24 Saat Sokakta
İzmir'in Aliağa İlçesinde, emniyet teşkilatı bünyesinde yapılan değişiklik çerçevesinde, iki yıllık polis yüksek okul mezunu 12 yeni polis memuru...

İzmir'in Aliağa İlçesinde, emniyet teşkilatı bünyesinde yapılan değişiklik çerçevesinde, iki yıllık polis yüksek okul mezunu 12 yeni polis memuru genç, yeni görev yerlerinde çalışmaya başlarken, bütün ekiplerde de birer bayan polis vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak için gece gündüz görev yapacak.

İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın'ın geçmiş yıllarda özellikle evrak takibi, büro görevi gibi geri hizmetlerde görevlendirilen kadın polislerin, artık hayatın her alanında, vatandaşlarla birlikte olacağını dile getirmesinin ardından, Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev de harekete geçti. Gürcan Alev, büro görevi gibi geri hizmetlerde görevlendirilen kadın polisleri aktif olarak 24 saat boyunca sokak ve caddeler devriye ekiplerinde görevlendirdi.

Vatandaşın huzur ve güveni için canla başla çalıştıklarını söyleyen Emniyet Müdürü Gürcan Alev, "Bayan polis arkadaşlarımızı cadde ve sokaklara indirdik. Bayan polislerimiz ve yeni gelen genç polislerimizle 24 saat boyunca cadde ve sokaklarda daha da güçlü olacağız. Ekip sayılarımızı ve personel sayımızı artırdık. Gece -gündüz ekiplerde ve karakolda bayan arkadaşlarımız görev yapacak. Özellikle kadın vatandaşlarımız sıkıntılarını, dertlerini ve isteklerini kadın polislere daha rahat dile getirecekler" dedi.

"Adli süreçler dolayısıyla sayılarımızda azalmalar olmuştu"

Polis teşkilatının ilçenin huzuru için görevlerini yapmaya devam edeceklerini söyleyen Kaymakam Dr. Bayram Yılmaz, "İki yıllık polis yüksek okul mezunu 12 yeni arkadaşımız göreve başladı. Bu bir yenilik, bir özelliktir. Artık Aliağa'mızdaki bütün ekiplerde birer bayan polisimiz görev yapacaktır. Bu güne kadar sayımızın yetersiz olmasında dolayı bürolarda çalıştırıyorduk. Son bir hafta, on günde yaptığımız düzenlemeyle, artık bütün ekiplerimizde bayan personelimiz var. Onlarında hizmetlerinden, hizmetlerine yönelik nezaketlerinden ve inceliklerinden yaralanacağız. Hizmetlerimize daha da çok kalite geleceğini, saygı ve sevgi ortamında yürüyeceğini düşünüyoruz. Tayinler dolayısıyla ve yürütülen adli süreçler dolayısıyla sayılarımızda azalmalar olmuştu. Bundan bir süre öncede Valiliğimizin yaptığı geçici görevlendirme ve yeni gelen arkadaşlarımızla sayı konusunda da bir sıkıntımız kalmadı. Emniyet Teşkilatımız, Türkiye genelinde olduğu gibi, Aliağa'mızda da hukuk çerçevesinde, mevzuata uygun bir şekilde, milletin hizmetinde, ilçemizin huzuru için, görevlerini yapmaya devam edeceklerdir. Bizlerde onların amirleri olarak, hizmetlerini daha etkin, daha nitelikli yapmalarını sağlamaya devam edeceğiz. Hassas noktalarda polis memuru arkadaşlarımız güvenlikleri açısından kask ve çelik yeleklerle uygulama yapacaklardır. İlçemize yeni ekibimiz , yeni kadromuz hayırlı olsun. İnşallah güzel hizmetler yaparız" diye konuştu.

Aliağa’da Kadın Polisler 24 Saat Sokakta

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78