• BIST 9715.96
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İzmir 26 °C

Aliağa'da Tek Çare Hakkı Ülkü

Aliağa'da Tek Çare Hakkı Ülkü
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Demokratik Sol Parti (DSP) Aliağa Belediye Başkan adayı Hakkı Ülkü, 31 Mart’tan itibaren Aliağa Belediyesi’nin herkese eşit hizmet vereceğini söyledi. Ülkü, belediy
DSP ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HAKKI ÜLKÜ; “KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ KADERİNE TERK EDİLMEYECEK” 
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi
Demokratik Sol Parti (DSP) Aliağa Belediye Başkan adayı Hakkı Ülkü, 31 Mart’tan itibaren Aliağa Belediyesi’nin herkese eşit hizmet vereceğini söyledi. Ülkü, belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte küçük sanayi sitesi esnaflarını ziyaret etti. Küçük sanayi sitesindeki işyerlerini tek tek ziyaret eden Ülkü her zaman olduğu yoğun ilgiyle karşılandı. Belediyenin mal ve hizmet alımını Aliağa esnafından karşılayacağını, müjdeleyen ve projelerini anlatan esnafların istek ve sıkıntılarını dinleyen Ülkü esnafların yoğun bir şekilde ‘kaderlerine terk edildiği’ şikâyeti üzerine ; “Burada bulunan birçok esnafımız ortak sıkıntısı, şikâyeti belediye hizmetlerinden memnun değil. Sizlerin de belirttiği gibi belediye o kentte yaşayan insanların derdini sıkıntısını çözmek için var. Ama yine söylediğinize göre onlar sizin sıkıntılarınız konusunda yetersiz ve duyarsız kalmışlar. Sizleri çok iyi anlıyorum artık olan olmuş, geriye dönüp bakmak hiç birimize bir şey kazandırmaz, seçime sadece iki hafta kaldı bunların cevabını en iyi şekilde sandıkta vereceğinizden kuşkum yok. Sanayi sitesinin sorunlarını biliyorum, göreve gelir gelmez çözeceğim.” dedi.  
 
ALİAĞA’DA HERKES İÇİN ÇARE HAKKI ÜLKÜ
Küçük sanayi sitesinde de birçok esnaf ziyaretinde Ülkü’nün belediyecilik yaptığı dönemlerde yaptığı çok önemli icraatları olduğunu hatırlatan esnaflar çevre kirliğinden ve kaderlerine terk edildiklerini ifade ederek Ülkü’nün sorunlarına çözüm üreteceklerinden emin olduklarını belirttiler. Bunun üzerine DSP Aliağa Adayı Hakkı Ülkü; “Sanayi sitesinin sıkıntısını dertlerini gerçekten çok iyi biliyorum. Merak etmeyin. Belediye ayrım yapmaksızın tüm insanların sorunlarını çözmek için var. Hakkı Ülkü de bunun için var.” dedi. 
 
HAKKI ÜLKÜ: İŞLERİMİZİ BURADAKİ ESNAFLARIMIZA YAPTIRACAĞIZ
Sanayi sitesinin görüntüsünün içler acısı olduğu belirten ve “Burası sanayi sitesi değil, adete sanayi tarlası olmuş” diyen Hakkı Ülkü; “Sanayi sitesinin dertlerini çözeceğiz. Ama öncelikle şunu ilke edineceğiz. Öncelikle belediye olarak yapacağımız, yaptıracağımız işlerde küçük esnafımızın potansiyelini değerlendireceğiz.  Hedefimiz işlerimizin tamamını buradaki küçük esnafa yaptırarak esnaflarımıza destek olmak.” dedi.  
 
“KÜÇÜK SANAYİ ÖRNEK OLACAK”
Küçük sanayi sitesini örnek bir sanayi sitesi yapacaklarını söyleyen DSP Aliağa Adayı Hakkı Ülkü; “Yıllardır çözülmeyen bir altyapı sorunu var. Su sorunu var, çevre sorunu var, ışıklandırma sorunu var, güvenlik sorunu var. Göreve geldiğimizde bu sorunları asla görmezden gelmeyeceğiz.  Belediyenin görevi sorun çözmektir. Bunlar çözülemeyecek sorunlar değil. Biz Aliağa Küçük Sanayi Sitesi’nin standardının çok daha yüksek olmasını gerektiğini düşünüyoruz ve bunun için varız” dedi. 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78