• BIST 9767.76
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 22 °C

Aliağalılar Çanakkale’ye Akacak

Aliağalılar Çanakkale’ye Akacak
Aliağa Belediyesi tarafından 10 Mart 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Çanakkale Şehitliği ve Tarihi Yarımada ziyaretine Aliağalılar yoğun ilgi gösterdi.

ALİAĞALILAR ÇANAKKALE’YE AKACAK

YOĞUN TALEP ÜZERİNE ZİYARET SAYISI ARTTIRILDI

YENİ ZİYARETLER İÇİN KAYITLAR HİLAL MASADA BAŞLADI

Aliağa Belediyesi tarafından 10 Mart 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Çanakkale Şehitliği ve Tarihi Yarımada ziyaretine Aliağalılar yoğun ilgi gösterdi. Bu kapsamda vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine Çanakkale’ye yapılacak olan ziyaret sayısı da arttırıldı.

Aliağa Belediyesi tarafından 10-16 ve 24 Mart tarihlerinde düzenlenecek ziyaretler ile binlerce Aliağalı Çanakkale’ye akın edecek. 24 Mart tarihinde düzenlenecek olan ziyarette ilk kez gideceklere öncelik verilecek. Aliağa Belediyesi vatandaşlardan gelecek olan talebe göre de 6 Mayıs’ta başlayacak olan Ramazan ayına kadar yeni Çanakkale ziyaret programını planlamaya aldı. 

KAYITLAR HİLAL MASADA 
Aliağa Belediyesi Sosyal, Kültürel ve İdari İşler Müdürü Ali Osman Karatekin, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı ile yapılan görüşmeler neticesinde ve yaşanabilecek yoğunluktan dolayı bir seferde bin 500 kişilik kontenjanı aşamadıklarını, yoğun talep nedeniyle de ziyaret sayısını arttırdıklarını söyledi. Karatekin ayrıca, “Çanakkale’ye düzenlenecek olan yeni ziyaretler için kayıtlarımız Hilal Masada başlamıştır. 24 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan ziyarette yoğunluktan dolayı daha önce Çanakkale şehitliğini görememiş vatandaşlarımıza öncelik vereceğiz. 23 Mart gecesi Cumhuriyet Meydanı’nda toplanarak hep birlikte Çanakkale’ye hareket edeceğiz. Vatandaşlarımızdan gelecek olan taleplere göre de mart ayından sonrası için yeni ziyaret programını planlamaya aldık” dedi. 

TARİHİ MEKÂNLAR ZİYARET EDİLECEK
“Aliağa’dan Çanakkale’ye, Ecdada Minnete” sloganıyla düzenlenecek olan şehitlik ziyareti ile Aliağalılar; Kilitbahir Kaleleri, Namazgah Tabyaları, Mecidiye Tabyaları, Mecidiye Şehitliği ve Seyit Onbaşının Görev Yaptığı Top ve Anıt, Gerçek Şehit Mezarlıklarının Olduğu Şahindere Şehitliği, Zığındere Hastane Şehitliği, Seddülbahir Ertuğrul Tabyaları, Ertuğrul Koyu ve Yahya Çavuş Şehitliği, Arıburnu Anzak Koyu, Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi, Bomba Sırtı Bölgesi, 57.Alay Şehitliği ve Kesikdere Şehitliğini ziyaret edecek. // EGE BASIN GRUBU

aliaga-canakkaleye-akacak.jpg

aliaga-belediye-baskani-serkan-acar-foto-2.png

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78