• BIST 9079.97
  • Altın 2322.83
  • Dolar 32.3249
  • Euro 34.8612
  • İzmir 17 °C

Aliağalılara İZBAN müjdesi

 Aliağalılara İZBAN müjdesi
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Aliağa’da düzenlenen mitingde konuşan Başkan Kocaoğlu, Aliağa-Menderes Banliyö Hattı’nda çalışmak üzere önümüzdeki aylarda yeni 80 adet çekerin geleceğini ve bundan
AZİZ KOCAOĞLU’NDAN ALİAĞALILARA İZBAN MÜJDESİ
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi adayı Aziz Kocaoğlu, Aliağa’da düzenlenen mitingde İZBAN müjdesi verdi. Başkan Kocaoğlu, “Aliağa-Menderes Banliyö Hattı’nda çalışmak üzere önümüzdeki aylarda yeni 80 adet çekerimiz geliyor ve bundan sonra 5-6 dakikada bir sefer yapılacak. Yolcu sayısı da iki katına çıkacak” dedi. 
Konuşmasında CHP’nin 90 yıllık bir çınar olduğuna vurgu yapan Kocaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Ülkenin Kurtuluş Savaşı’nın, bağımsızlığa kavuşmasının siyasi örgütüdür. Siz bu çınarın altına oturuyorsunuz. Bir dönem belediye başkanlığı yapıyorsunuz, iki dönem daha yapıyorsunuz, üçüncü kez kazanıyorsunuz; sonra canınız milletvekili olmak istiyor, istifayı basıp gidip milletvekili oluyorsunuz. Ona da eyvallah. Sonra aday gösterilmiyorsunuz, partiden kötüsü yok! Ayrılıp başka bir partiden aday oluyorsunuz. Başka partilere laf söylemiyorsunuz, varsa yoksa CHP’nin adayı, varsa yoksa Büyükşehir Belediye Başkanı.. İnsan insandan utanır! Eğer insandan utanmıyorsa, Allah’tan korkar. Bu CHP senin babanın çiftliği mi, adaylık sana babandan miras mı kaldı? ‘Ben varsam CHP var, ben varsam dünya var, ben varsam Aliağa var’ düşüncesi var. Böyle bir şey yok!”
Siyasetin insanı severek, insan ayırmadan yapılması gerektiğini kaydeden Aziz Kocaoğlu, “Siyaset adil, dürüst, ahlaklı yapılır. O zaman siyaset olur ve vatana millete faydalı olur. Siyaset koltuğu bir araçtır. Tek önemli şey, Türkiye Cumhuriyeti ve 76 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır. Gerisi boş laftır. Aziz Kocaoğlu gider, başka bir arkadaşımız gelir. Biz, ülkemiz ve kentimiz için, her karış toprağımız için çalışıp çabalıyoruz. İş yapma gücümü arttırıyoruz, belediye bütçemizi güçlendiriyoruz” dedi. 
 
İzmir’in 30 Mart seçimlerinde Türkiye’ye lider olacağını söyleyen Başkan Kocaoğlu, “Ülkemizi AKP derdinden, belasından bu ülkeyi kurtaracak bir sonuç çıkarmamız lazım. Bunlar İzmirlileri sevmiyorlar. İzmir’i bizi sevdikleri için değil, iki şey için istiyorlar. İzmir’i alırsak, Türkiye’de tekrar prestij kazanırız diye düşünüyorlar ama esas sebebi şu: Bunlar, Ankara’yı ve İstanbul’un rantını bitirdiler. Biz, rahmetli Ahmet Piriştina’dan başlayan ve iki dönemdir bizimle devam eden bir anlayışla, bu kentin malını, mülkünü ve değerlerini satmadık, sattırmadık. Onları satmaya, yandaşlarına peşkeş çekmeye geliyorlar” dedi. 
Aliağa’daki mitinge Belediye Başkanı Turgut Oğuz, CHP’nin başkan adayı Barış Eroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcıları Umut Oran ve Gürsel Tekin, CHP İl Başkanı Ali Engin ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray da katılarak birer konuşma yaptı.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78