• BIST 9689.32
  • Altın 2495.5
  • Dolar 32.5804
  • Euro 34.8524
  • İzmir 23 °C

Aliağa'nın Yeni Trafik Melekleri

Aliağa'nın Yeni Trafik Melekleri
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Çocuklara küçük yaşlardan itibaren trafik eğitimi vererek bilinçlendirmeyi hedefleyen Aliağa Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Okulu’nun 2012 yaz kurslarını başarıyla tamamlayan 108 öğrenci bisiklet sürücü belgesi aldı.

ALİAĞA BELEDİYESİ TRAFİK EĞİTİM OKULU’NDA 108 ÖĞRENCİ DAHA “TRAFİK MELEĞİ” OLDU.

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Çocuklara küçük yaşlardan itibaren trafik eğitimi vererek bilinçlendirmeyi hedefleyen Aliağa Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Okulu’nun 2012 yaz kurslarını başarıyla tamamlayan 108 öğrenci bisiklet sürücü belgesi aldı.

BAŞARILI POLİS MEMURU ERGÜN’E ALİAĞA BELEDİYESİ’NDEN PLAKET

Aliağa Belediyesi Trafik Eğitim Okulu Eğitim Alanı’nda düzenlenen törende öğrencilere bisiklet sürücü belgesinin yanı sıra, trafik meleği kartı verildi ve kitap hediye dildi. Öğrencilere belge ve kartlarını veren Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Eren trafik sorununun ve trafik kazalarının ülkenin en önemli sorunu olduğunu belirterek, öğrencilere özveriyle trafik kurallarını öğreten Trafik Polis Memuru İsmail Hakkı Ergün’e teşekkür etti, plaket hediye etti.  

“ÇOCUKLARIN KUSURLU OLDUĞU TRAFİK KAZASI YOK”

4 yıldır birçok çocuğa temel trafik eğitimi verdiklerini belirten Trafik Polis Memuru İsmail Hakkı Ergün; “Bu dönem kurslarımıza 108 öğrenci katıldı. Onlara temel trafik eğitimi ve bisiklet sürme kurallarını öğrettik. Çocuklara trafik eğitimi çocuk yaşta verilmeli. Bunun çok faydalı bir uygulama olduğuna inanıyoruz. İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün kayıtlarına göre geçen yıl Aliağa’da çocukların karıştığı kaza mevcut ancak çocukların kusurlu olduğu trafik kazası yok. Bu da bizim doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Çalışmalarımızda bize her zaman destek olan Aliağa Belediyesi’ne çok teşekkür ederim.” dedi.

BAŞKAN YARDIMCISI EREN’DEN ERGÜN’E TEŞEKKÜR ÖĞRENCİLERE TEBRİK

Özverili çalışması nedeniyle Polis Memuru İsmail Hakkı Ergün’e plaket sunan ve öğrencileri tebrik ederek belge ve kartlarını veren Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Eren; “Hepimiz gazetelerden okuyor, televizyonlardan görüyoruz. Trafikte dikkatsizliğin nelere mal olduğunu biliyoruz. Trafik eğitiminin de küçük yaşlarda verilmesinin çok sağlıklı ve doğru bir yöntem olduğuna inanıyoruz. Bu konuda da çok şanslı olduğunuzu düşünüyorum. Çünkü işini severek büyük bir özveriyle sizlere trafik kurallarını öğretmeye çalışan İsmail ağabeyiniz var. Sizleri trafik konusunda bilinçlendirmek için özveriyle çalıştığını görüyoruz. Aldığınız eğitimler sayesinde artık trafikte çok rahat ve bilinçli hareket edebileceksiniz. Bu bilgileri hayatınız boyunca kullanacaksınız. Aliağa Belediyesi olarak sizlere bu tür imkânlar sunmaktan, eğitim vermekten son derece mutluluk duyuyoruz. Eğitimlerimiz yaz, kış devam edecek. Sizlerin huzurunda İsmail kardeşime teşekkür ediyorum, sizleri de tebrik ediyorum.  Hepinize kazalardan uzak yaşamalar diliyorum.” dedi. 

ÖĞRENCİLERE HEM BELGELERİ VERİLDİ HEM DE KİTAP HEDİYE EDİLDİ

Çocukların aileleri ile birlikte katıldığı töreninde öğrencilere sertifikanın yanı sıra bisiklet sürücü belgesi, trafik meleği kartı; Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Eren, Aliağa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nasuh Gökdemir ve çocuklara eğitim veren Trafik Polis Memuru İsmail Hakkı Ergün tarafından verildi, ayrıca kitap hediye edildi. Öğrencilerin bisiklet sürüş gösterisi ile tören sona erdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78