• BIST 9079.97
  • Altın 2323.892
  • Dolar 32.355
  • Euro 34.922
  • İzmir 14 °C

Aliağaspor Adını Finale yazdırdı

Aliağaspor Adını Finale yazdırdı
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ/ Türkiye şampiyonasına katılmak için play-off maçları oynamaya hak kazanan Aliağaspor U 15 futbol takımı ilk maçında Torbalıspor’u 4-0 yenerek adını finale yazdırdı.
TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA BİR ADIM KALDI

ALİAĞASPOR U15 FUTBOL TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILMAK İÇİN OYNADIĞI İLK MAÇINDA TORBALISPOR’U 4-0’LA GEÇEREK ADINI FİNALE YAZDIRDI.

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ/ Türkiye şampiyonasına katılmak için play-off maçları oynamaya hak kazanan Aliağaspor U 15 futbol takımı ilk maçında Torbalıspor’u 4-0 yenerek adını finale yazdırdı.  İlk 35 dakikayı İzzet’in attığı gol ile 1-0 önde kapayan yeşil beyazlılar ikinci yarıda İnanç, Alican ve Oğulcan’ın golleriyle farka gitti ve Türkiye şampiyonasına katılmak için final oynamaya hak kazandı.  Bu arada karşılaşma öncesi düzenlenen törende şampiyonluk kupasını takımın kaptanı İzzet yetkililerden aldı. 

Rakip Yeni Bornovaspor

Bornova Yusuf Tırpancı Stadı’nda karşılaştığı rakibini net bir skorla geçen Aliağaspor’un finaldeki rakibi Yeni Bornovaspor oldu.   Rakibi Güzeltepe’yi 2-1’lik skorla geçen Bornova ekibi ile Aliağaspor 28 Kasım Çarşamba günü Saat 15.00’de Bostanlı Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Yeşil beyazlı ekip karşılaşmadan galip gelmesi durumunda Türkiye U15 finallerinde İzmir’i temsil etmeye hak kazanacak.

“Bu yıl da Türkiye şampiyonasına gitmek istiyoruz”

Geçen yıl takımın Türkiye şampiyonasına katılmayı başardığını, aynı başarıyı bu yılda yakalayabilecek güçte olduklarını belirten takımın antrenörü Alper Peker; “ İstediğimiz oyunu sahaya yansıtarak net bir skorla finale çıktık. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum. İyi oynadık ve kazandık.  Oyuncularımızın hepsi çok iyi niyetli, ellerinden gelen çabayı gösteriyorlar. En büyük dezavantajımız oyuncularımızın tecrübesizliği. Kazanmak ve Türkiye şampiyonasına katılmak istiyoruz. Futbolun her türlü sonuca açık olduğunu da biliyoruz. Umarım finali de kazanarak bu yıl da Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazanırız.” dedi.

Kulüp Başkanı Eren; "Oyuncularımıza ve teknik kadromuzu inancımız tam”

Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren de genç oyuncuları ve teknik kadroyu tebrik ederken; “Final maçında sonuç ne olursa olsun bu oyuncularımız Türk futboluna uzun yıllar hizmet edecektir. Bu noktaya gelmeleri bile önemli bir başarı sayılır. Final maçında da Aliağaspor’a yakışır bir mücadele ortaya koyacaklarına inancım tam. Hem oyuncularımıza hem de teknik kadromuzu başarılar dilerim “ dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78