• BIST 9019.02
  • Altın 2279.382
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0505
  • İzmir 19 °C

Aliağaspor Gerenköy'e konuk

Aliağaspor Gerenköy'e konuk
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ/ İzmir 1. Amatör Küme 1. Grubun lideri Aliağaspor ligin 5. haftasında Gerenköyspor deplasmanında 3 puan arayacak. 4 Kasım Pazar günü saat 13.00’de başlayacak karşılaşma öncesi hazırlıklarına devam eden Aliağasp

ALİAĞASPOR, GERENKÖY DEPLASMANINDA 3 PUAN ARAYACAK

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ/  İzmir 1. Amatör Küme 1. Grubun lideri Aliağaspor ligin 5. haftasında Gerenköyspor deplasmanında 3 puan arayacak. 4 Kasım Pazar günü saat 13.00’de başlayacak karşılaşma öncesi hazırlıklarına devam eden Aliağaspor’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

İlk dört hafta sonunda 10 puanla ligin zirvesini diğer Aliağa temsilcisi Petkimspor ile paylaşan yeşil-beyazlılar play-off’lara grup lideri olarak gitmeyi hedefliyor. Sezon başından bu yana oynadığı karşılaşmalarda maç başına 3 gol ortalaması ile oynayan Aliağaspor geçen sezon final maçında kaçırdığı Süper Amatör Lig’e bu yıl yükselmek istiyor. Sezon başından bu yana aldıkları sonuçların hedeflerini açıkça gösterdiğini belirten Aliağaspor Futbol Takımı İdari Koordinatörü Yoldaş Çoşkun “Takımımız kaliteli oyunculardan kurulu. Hepsi de genç ve gelecek vaat eden oyuncular. Kulüp yönetimi de her zaman bizim arkamızda. Bu anlamda bizlere desteğini esirgemeyen ve her türlü imkanı sunan kulüp yönetimine teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz sezon finalde kapısından döndüğümüz Süper Amatör Lig’e yükseleceğimize inanıyorum.” dedi.

UĞUR EREN “TAKIMIN PERFORMANSI HER GEÇEN GÜN YÜKSELİYOR”

Takımın performansının gün geçtikçe yükseldiğini belirten Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren “Takımımızın oyun kalitesi ve performansı her geçen gün yükseliyor. Hedeflerimiz doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz. Takımımızda genç ve gelecek vaat eden oyuncuların yanı sıra yıllarca Aliağaspor’da ve profesyonel liglerde futbol oynamış kaliteli oyuncularımızda var. Bilal Özkurt ve Seval Alkan gibi yıllarca yeşil-beyazlı formayı terletmiş oyuncularımızın yanına eski oyuncumuz Polat Çetin’i transfer ettik. Aliağa’da ve birçok profesyonel takımda oynamış kalitesini ispatlamış Polat Çetin’in takıma büyük katkısı ve ağabeyliği olacaktır. Sezonun ilk haftası oturduğumuz liderlik koltuğundan sezon sonuna kadar inmeyeceğimize inanıyorum.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78