• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 19 °C

Aliağaspor Haftayı Pas geçti

Aliağaspor Haftayı Pas geçti
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ/ Futbolda 1. Amatör Lig, 1. Grup’ta mücadele eden Aliağaspor evinde Kınık Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren’in de izlediği karşılaşmada Uğur’un golü ile öne geçen ve aynı o

ALİAĞASPOR BİR PUANA RAZI OLDU

ALİAĞASPOR:1 KINIK BELEDİYESPOR:1

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ/ Futbolda 1. Amatör Lig, 1. Grup’ta mücadele eden Aliağaspor evinde Kınık Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren’in de izlediği karşılaşmada Uğur’un golü ile öne geçen ve aynı oyuncunun ayağından bir penaltı kaçıran Aliağaspor, Kınık Belediyespor’dan Burak’ın golüne engel olamayınca bir puana razı oldu.

İLK YARIDA KARŞILIKLI GOLLER

Maça hızlı başlayan Aliağaspor maçın başında Faik’le gole çok yaklaştı.  Sağ taraftan yapılan ortaya ayağını koyan oyuncunun şutu direkten geri dönerken maçın 8. dakikasında golü buldu. Soldan yapılan ortaya kafa koyan Uğur takımı Aliağaspor’u 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra farkı arttırması beklenen Aliağaspor üst üste bulduğu pozisyonlardan yararlanmazken,  18. dakikada Kınık Belediyespor’dan Burak’ın uzaktan sert şutu ağlarla buluşunca skora denge geldi; 1-1  

2 PUANLIK KAYBA RAĞMEN LİDERLİĞE DEVAM

İlk yarısı 1-1 eşitlikle biten maçın ikinci yarısında oyunu rakip sahaya yıkan Aliağaspor yakaladığı fırsatları cömertçe harcarken yeşil beyazlı ekip 78. dakikada bir de penaltı kaçırdı. Ceza sahası içinde Gökhan’a yapılan müdahale sonucu maçın orta hakemi beyaz noktayı gösterirken takımın galibiyet golünü atan Uğur’un penaltı atışını kaleci Engin kurtardı ve sonrasında geliştirdiği ataklarda golü bulamayınca Kınık Belediyespor ile puanları paylaştı.  Haftaya 22 puanla lider giren Aliağaspor bu sonuçla puanını 23’e çıkararak liderliğini devam ettirdi.

MURAT TOPAL; “FUTBOL ŞANSI BİZDEN YANA DEĞİLDİ”

Futbolun her türlü sonuca açık bir oyun olduğunu belirten Aliağaspor Teknik Direktörü Murat Topal galibiyet adına her şeyi yaptıklarını ancak galibiyet golünü atamadıklarını söyledi. “Futbol şansı bizden yana değildi” diyen Topal; “Aslında kazanmamız gereken bir maçtı. Rahat kazanabileceğimiz bir maçta 2 puan kaybettik. Ama bunlar futbolun içinde var. Önümüzdeki maçlarda aynı hataları yapmamaya gayret edeceğiz.” Dedi.   

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78