• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • İzmir 22 °C

Aliağaspor Playoff'u Garantiledi

Aliağaspor Playoff'u Garantiledi
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ/ 1. Amatör lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Aliağaspor deplasmanda Helvacıspor ile 2-2 berabere kalarak ligin bitimine üç hafta kala play-off’lara kalmayı garantiledi.

ALİAĞASPOR PLAY-OFF’LARI GARANTİLEDİ

HELVACIPOR: 2 ALİAĞASPOR: 2

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ/ 1. Amatör lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Aliağaspor deplasmanda Helvacıspor ile 2-2 berabere kalarak ligin bitimine üç hafta kala play-off’lara kalmayı garantiledi. Haftaya lider giren ve grupta ilk ikiye giren takımların Süper Amatör Lig’e çıkabilmek için play-off oynama hak kazanacağı ligde puanını 27’ye çıkaran Aliağaspor aldığı bir puanla play-off’lara kalmayı garantiledi.  Helvacı’da oynanan karşılamada her iki takımda her iki devrede bulduğu birer golle puanları paylaştı.                                                                                                     

İLK VE İKİNCİ YARIDA KARŞILIKLI GOLLER

6. dakikada Uğur Köse ile Helvacıpor 1-0 öne geçerken Aliağaspor bu gole 40. Dakikada Üzeyir ile karşılık verdi. İlk yarısı 1-1 sona eren karşılaşmanın 2. yarısında Mete’nin 55.dakikada attığı golle Aliağaspor 2-1 ön geçerken 70. dakikada Helvacıspor’dan Mehmet Taş skora denge getiren golü kaydetti, 2-2. 77.dakikada Helvacıpor’dan Murat Delibaş’ın kırmızı kartla oyun dışı kaldığı karşılaşmada sonraki dakikalarda her iki takımda beraberliği bozacak golü bulamayınca karşılaşma 2-2 beraberlikle bitti ve  her iki takımda puanları paylaşmış oldu.

“KALAN MAÇLAR LİG İÇİN FORMALİTE PLAY-OFF İÇİN PROVA”

Bu sonuçla Helvacıspor puanını 11’e çıkarırken puanını 27’ye çıkaran Aliağaspor ligin bitimine 3 hafta kala Süper Amatör Lig’e çıkabilmek için play-off maçları oynamayı garantiledi. Bundan sonraki karşılaşmalar için  “Lig için formalite play-off’lar için prova olacak” diyen Aliağaspor Teknik Direktörü Murat Topal;   “Bizi play-off’lara taşıyamaya yetecek puanları topladık. Ama asıl hedefimiz play-off’larda başarı elde ederek takımımızın şampiyon olması. Ligdeki son üç maçımızı tamamlayarak en iyi şekilde play-off’lara hazırlanmak istiyoruz. Tüm oyuncularımı kutluyorum.” Dedi.

KULÜP BAŞKANI EREN TEKNİK EKİBİ VE FUTBOLCULARI KUTLADI

Play-off’lara kalmayı garantileyen takımın teknik ekibini ve futbolcuları kutlayan Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren; “Geçen yıl finalde kaybettiğimiz şampiyonluğu bu yıl istiyoruz. Takımımıza ve Aliağa’ya yakışan daha üst liglerde mücadele etmesidir. Bu konuda yönetim olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Güzel bir yeni yıl hediyesi veren takımımızı, teknik ekibimizi, futbolcuları ve emeği geçenleri tebrik ediyorum. Bu başarının anlam kazanabilmesi için futbolcularımızdan play-off’larda da devamını bekliyoruz.” Dedi.             

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78