• BIST 9079.97
  • Altın 2322.819
  • Dolar 32.3239
  • Euro 34.9361
  • İzmir 17 °C

Aliağaspor'dan Dikiliye Özel Tarife

Aliağaspor'dan Dikiliye Özel Tarife
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ 1. Amatör Lig 1. Grubun lideri Aliağaspor, ligin son maçında evinde ağırladığı rakibi Dikili Belediyespor’u farklı yendi.

ALİAĞASPOR LİGİN SON MAÇINDA DİKİLİ BELEDİYESPOR’U FARKLI YENDİ

ALİAĞASPOR: 6- DİKİLİ BELEDİYESPOR:1

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ 1. Amatör Lig 1. Grubun lideri Aliağaspor, ligin son maçında evinde ağırladığı rakibi Dikili Belediyespor’u farklı yendi.    Play-off’ları daha önce garantileyen Aliağaspor ilk 45 dakikayı Uğur (2), Hasan, Gökhan’ın golleriyle 4-0 önde kapatırken, Çağlar ile Dikili Belediyespor ikinci yarının başında maçtaki ilk ve tek golü bulurken Aliağaspor Faik’in frikikten Feyyaz’ın penaltıdan bulduğu gollerle karşılaşmayı 6-1 kazandı.

LİG KARNESİ; PEKİYİ

Grupta ilk iki takımının play-off’lara yükselerek Süper Amatör Lig için mücadele edeceği ligi lider tamamlayan Aliağaspor’un lig performansı pekiyi. 14 maçta 11 galibiyet, 3 beraberlikle ligi namağlup tamamlayan ve 36 puan toplayan yeşil beyazlı ekip 14 maçta 50 gol atıp kalesinde 12 gol gördü. Aliağaspor attığı 50 gol ve yediği 12 golle 10 grupta 81 takımın mücadele ettiği 1. Amatör Lig’in en golcü ve ez az gol yiyen takımlardan birisi oldu.

 

ALİAĞASPOR VE PETKİMSPOR’UN MUHTEMEL RAKİPLERİ

23 Ocak Çarşamba günü çekilecek kura sonrası Süper Amatör Lig’e yükselmek için yeni bir mücadeleye başlayacak Aliağaspor’un yanı sıra Petkimspor’un rakipleri gruplarında ilk iki sırayı alan ekipler olacak.  10 grupta ilk iki sırayı alan toplam 20 takımın mücadelesine sahne olacak play-off ilk maçlarında gruplarını lider tamamlayan ekipler çekilecek kura sonrası grup ikincileriyle eşleşeceği için Aliağaspor’un muhtemel rakipleri arasında gurubu ikinci sırada tamamlayarak play-off’lara kalan Petkimspor da yer alıyor.    İlk maçlar sonrası finale kalacak 10 takımdan 5’i finalde adını Süper Amatör Lig’e yazdıracak. Play-off yarı final ve final karşılaşmaları tek maç üzerinden oynanacak.  90 dakikanın sonunda iki takımın birbirine üstünlük kuramaması durumunda 15’er dakikalık iki uzatma oynanacak. Eşitliğin bozulmaması halinde ise sonucu penaltı atışları belirleyecek. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78