• BIST 9084.61
  • Altın 2325.575
  • Dolar 32.3788
  • Euro 35.0205
  • İzmir 25 °C

Alto Başkanı Saka’dan 10 Kasım Mesajı

Alto Başkanı Saka’dan 10 Kasım Mesajı
Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Saka mesajında şu ifadelere yer verdi;  “Cumhuriyetimizin kurucusu, uygarlığa giden yolda milletimizin rehberi, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü aramızdan ayrılışının 78´inci yıldönümünde saygıyla, özlemle ve rahmetle anıyoruz.

Kurtuluş Savaşı'na liderlik eden Atatürk başarıları, öngörüleri, eserleri ve inkılaplarıyla tarihin akışını değiştiren büyük liderler arasında hak ettiği yeri almıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ileriyi görme yeteneği, askeri dehası, olağanüstü devlet adamlığı ve kısa sürede Türkiye Cumhuriyeti'ni çağdaş medeniyetler seviyesine yükseltmesi ile büyük bir lider olduğunu tüm dünyaya ispatlamıştır.

10 Kasım, milletimiz için Atatürk'ü anma günü olduğu kadar, aynı zamanda O'nun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığı gösterme günüdür. Bizlere bugün düşen en büyük görev ve hedef onun bıraktığı eserleri yaşatmak ve yeni nesillere aktarmaktır. Türk milletine çağdaş uygarlık kapılarını açarak Cumhuriyet gibi önemli bir kazanımı miras bırakan Atatürk´ün fikirlerinin yaşatılmasının ve yüceltilmesinin hepimizin ortak sorumluluğu olduğunu asla unutmamalıyız. Bu nedenle yönünü aydınlık yarınlara çeviren, müreffeh ve güçlü bir Türkiye için var gücümüzle çalışmaya, üretmeye devam etmeliyiz. 

Bu duygu ve düşüncelerle yurdumuzun kurtarıcısı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”

//EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78