• BIST 9693.46
  • Altın 2509.616
  • Dolar 32.5735
  • Euro 34.7645
  • İzmir 20 °C

ALTO, Dış Ticaret Eğitimi Düzenliyor

ALTO, Dış Ticaret Eğitimi Düzenliyor
Aliağa Ticaret Odası, 14-15 Kasım 2016 tarihlerinde iki günlük Dış Ticaret eğitim semineri düzenleyecek.

Aliağa Ticaret Odası, 14-15 Kasım 2016 tarihlerinde iki günlük Dış Ticaret eğitim semineri düzenleyecek. Eğitim seminerinde; Dış Ticarette Temel Kavramlar, Dış Ticaret Teklif ve Sözleşme Hazırlama Uygulamaları, Uluslararası Ticarette Teslim Şekilleri, Lojistik Operasyon-Taşıma Yönetimi, Lojistik Uygulamalar ve Taşıma Sigortası, Dış Ticarette Ödeme Şekilleri Dış Ticarette Tahsilat Risklerini Minimize Etme ve Dış Ticarette Kullanılan Evraklar konularında eğitim verilecek.

DIŞ TİCARETTE FIRSATLAR EĞİTİMİ
Aliağa Ticaret Odası, genç mezunların, kobilerin, dış ticaret yapmak isteyen kuruluşların, ihracatçı firmaların, sanayici ve iş adamlarının kendilerini geliştirmelerine, rakipleriyle mücadele güçlerini artırmalarına yardımcı olmak amacı ile düzenlediği eğitimleri sürdürüyor. Bu kapsamda gerçekleştirilecek Dış Ticaret Eğitimi 14 Kasım Pazartesi ve 15 Kasım Salı günleri saat 10.00-18.00 saatleri arasında Aliağa Ticaret Odası’nda gerçekleştirilecek.

EĞİTİM, DIŞ TİCARET İÇİN CESARETLENDİRECEK
Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, “Çeşitli programlar ve kişisel gelişim eğitimleriyle Aliağa’da dünyadaki gelişmeleri yakından takip eden, sert rekabet ortamında ayakta kalabilecek nitelikli insan gücü oluşturmak ve bölgemizdeki kuruluşları dış ticaret konusunda cesaretlendirmek amacıyla eğitimler düzenliyoruz. Geçtiğimiz aylarda KOSGEB ve İŞKUR işbirliğinde girişimcilik eğitimi düzenlemiştik. Bu ay da Dış ticaret eğitimi düzenliyoruz ve eğitimlerimiz devam edecek. Dış ticarete yönelmek isteyenler için çeşitli kurumlar tarafından birçok olanak sağlanıyor. Ama bunlar yeterince tanınmıyor. Eğitimimizde bunlar hem şirket temsilcilerine hem de iş yaşamına atılmak isteyen gençlerimize anlatılacak” dedi. 

Saka, düzenlenecek eğitimle; Aliağa çevresinde işletme sahibi ve yöneticilerinin ihracat bilincini geliştirmek, işletmelerin ihracat sürecinde yaşadıkları sorunların çözümüne yardımcı olmak, ihracatçı ara elemanların yetişmesine katkı sağlayarak bölgesel istihdamı artırmanın amaçlandığını ifade etti. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78