• BIST 9548.09
  • Altın 2495.504
  • Dolar 32.4973
  • Euro 34.5457
  • İzmir 23 °C

Ambalaj Maliyetleri Düşürürken Verimlilik Artırıyor

Ambalaj Maliyetleri Düşürürken Verimlilik Artırıyor
Yeniden Kullanılabilir Plastik Kasalar, Otomotiv Tedarik Zincirinde Karton Kutu Kullanımının Olumsuzluklarını Ortadan Kaldırıyor

CHEP’in Yeniden Kullanılabilir Plastik Kasaları, Ambalaj Maliyetlerini Düşürürken Verimliliği Artırıyor

Yeniden Kullanılabilir Plastik Kasalar, Otomotiv Tedarik Zincirinde Karton Kutu Kullanımının Olumsuzluklarını Ortadan Kaldırıyor 

Tedarik zincirinde karton kutu kullanımı tüm dünyada her geçen gün giderek azalırken, işletmeler de verimliliklerini artıracak alternatif çözümlere yöneliyor. Paylaşıma ve yeniden kullanıma dayalı iş modeli ile otomotiv tedarik zincirine özel çözümler sunan CHEP, yeniden kullanılabilir plastik kasaları (KLT) sayesinde işletmelerin satın alma maliyetlerini düşürüyor. Depolama, ürün koruma, güvenlik gibi birçok kriteri üstün performansla karşılayan CHEP KLT’leri, artan verimlilik sayesinde müşterilerin pazarda rekabet avantajını da artırıyor.  

Karton kutulara kıyasla defalarca kullanılabilen, darbelere karşı son derece dayanıklı ve geri dönüştürülmüş hammaddesiyle çevreye olumlu etkileri olan plastik kasalar (KLT), taşıma kapasitesini en üst seviyeye çıkararak nakliye birim maliyetlerini azaltıyor. Ergonomik tutma kısımları ve çıkıntılarla güçlendirilen dış yüzeyiyle güvenli bir istifleme sunan KLT’ler, ürünlerin hasar görmesini engelliyor. Otomasyon sistemlerine uygun yapısıyla üretim hattı taşıma operasyonlarını da hızlandıran kasalar, kulanım sonrası kolayca istiflenerek depolama ve taşıma giderlerini düşürüyor. 

“Tedarik Zincirinde Plastik Kasaların Kullanımı Üretim Kayıplarını Engelliyor” 
Globalde 45 yıldır otomotiv sektörüne hizmet verdiklerini belirten CHEP Türkiye Otomotiv Avrupa Bölgesi Kilit Müşteriler Lideri Engin Gökgöz, “Bugün endüstriyel parça taşımacılığında karton kutu gibi tek kullanımlık ekipmanların yer alması tüm tedarik zincirinde ciddi üretim kayıplarına yol açıyor. CHEP olarak, sahip olduğumuz ağ ve bilgi birikimi doğrultusunda tedarik zincirinin her aşamasında hem ana sanayi otomotiv üreticileri hem de tedarikçilerin esnekliklerini ve verimliliğini artırıyoruz. Avrupa standartlarındaki katlanabilir plastik kasa çözümlerimizin yanı sıra koruyucu iç profil ve aksesuarlarımızla da iş ortaklarımıza hizmet veriyor, ürünlerin korunarak taşınmasına yardımcı oluyoruz. Kullanım sonrası çevresel atık, boş kasaları yollama gibi katma değeri olmayan ve ekstra maliyet yaratan süreçleri de ortadan kaldırarak, avantajlı bir finans modeli hazırlıyoruz. Sağladığımız model sayesinde daha az ekipmanla daha fazla ürünün etkin bir şekilde güvenle taşınmasını sağlıyoruz. Aynı zamanda uluslararası nakliyatlarda kesinti olmaması için gümrük işlemlerine destek veriyor, bu sayede parça teslimindeki gecikme ve para cezası ödeme riskini azaltıyoruz. Tedarikçilerin ürünlerini zamanında ve sağlam bir şekilde teslim etmelerini sağlayarak prestijlerini de korumalarına yardımcı oluyoruz” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78