• BIST 9079.97
  • Altın 2322.043
  • Dolar 32.3355
  • Euro 34.9769
  • İzmir 16 °C

ASEV TSM Korosu’ndan Nostalji Gecesi

ASEV TSM Korosu’ndan Nostalji Gecesi
Aliağa Belediyesi Sanat Evi (ASEV) Türk Sanat Müziği (TSM) korosu, yıl sonu etkinlikleri kapsamında Aliağalı sanatseverlerin karşısına çıktı.

ASEV TSM KOROSU’NDAN NOSTALJİ GECESİ

Aliağa Belediyesi Sanat Evi (ASEV) Türk Sanat Müziği (TSM) korosu, yıl sonu etkinlikleri kapsamında Aliağalı sanatseverlerin karşısına çıktı. Yeşilçam’ın ölümsüz eserlerinden oluşan zengin bir repertuvar ile sahne alan TSM korosu, seslendirdikleri şarkılarla dinleyenlere unutulmaz bir nostalji gecesi yaşattı.

Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen müzik ziyafeti Aliağalılardan yoğun ilgi gördü. Koro şefi Barış Doğan’ın yönetmenliğinde iki bölüm halinde gerçekleştirilen konserde 26 eser koro ve solo halinde seslendirildi. Yıldızların Altında, Artık Sevmeyeceğim, Buruk Acı, Adını Anmayacağım, Samanyolu Yolu gibi Yeşilçamın dillerden düşmeyen şarkılarının seslendirildiği konserde 50 kişilik koroya 15 kişilik enstrüman ekibi eşlik etti. Yaklaşık iki saat süren konsere; Aliağa Belediyesi Başkanı Serkan Acar, başkan yardımcısı Mehmedali Özkurt, meclis üyeleri ve çok sayıda sanat müziği tutkunu katıldı. Sanat müziğine gönül veren Aliağalılar koronun söylediği her parçaya ritim tutarak eşlik etti. 

Konserin ilk bölümünün bitmesinin ardından kulisi ziyaret ederek koro üyelerini tek tek tebrik eden Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, emeklerinden dolayı herkese teşekkür etti. Başkan Acar’ın yaptığı ziyaretten çok memnun kalan koro üyeleri Başkan Acarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Söyledikleri şarkılarla seyircileri kimi zaman coşturan kimi zamanda hüzünlendiren koro, gecenin sonunda ayakta alkışlandı. Programın sona ermesiyle birlikte sahneye çıkan Başkan Serkan Acar, tüm koro ekibine teşekkür ederek koro şefi Barış Doğan’a çiçek takdim etti.

BİR SANATÇININ KARNINI DOYURAN EN ÖNEMLİ ŞEY ALKIŞTIR
Konserin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan koro şefi Barış Doğan, konsere büyük bir özveri ile hazırlandıklarını belirterek şunları söyledi: “Bu konser için yaklaşık dört aydır çalışıyoruz. Konser çalışmalarına herkes büyük bir özveri ile hazırlandı. Kursiyerlerimiz her akşam ailelerinden ve çocuklarından uzaklaşmak pahasına da olsa çalışmalara katıldılar. Emeklerimizin karşılığını alkışlanarak almak bizleri hoşnut etti. Bir sanatçının karnını doyuran en önemli şey alkıştır. Bu akşam Aliağa seyircisi bizleri yalnız bırakmadı. Her şarkıya alkış tutarak bizlere eşlik ettiler. Bizim için çok güzel bir akşam oldu. Bu konserin ve tüm sanatsal etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78