• BIST 9141.48
  • Altın 2325.41
  • Dolar 32.3762
  • Euro 35.0131
  • İzmir 25 °C

Aşı, Turizme de İlaç Oldu

Aşı, Turizme de İlaç Oldu
Dr. Özlem Türeci ve Prof. Dr. Uğur Şahin geliştirdiği Covid-19 aşısı turizme de ilaç oldu. İci Tech Teknoloji Satış ve Pazarlama Müdürü Bahadır Çakar ‘Aşı haberinin ardından tatil turizminde hareketlenme gözlendi.

AŞI, TURİZME DE İLAÇ OLDU!

TURİZME, AŞI DESTEĞİ!

Dr. Özlem Türeci ve Prof. Dr. Uğur Şahin geliştirdiği Covid-19 aşısı turizme de ilaç oldu. İci Tech Teknoloji Satış ve Pazarlama Müdürü Bahadır Çakar ‘Aşı haberinin ardından tatil turizminde hareketlenme gözlendi. Özellikle Akdeniz ve Ege bölgesindeki otellerde ciddi bir rezervasyon artışı yaşandı’ dedi.

Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını, turizm sektöründe de ciddi sıkıntılar yaşanmasına neden oldu.

Türkiye kapsamlı bir şekilde hayata geçirilen ‘Güvenli Turizm Sertifikasyon Uygulaması’ ile pandemi döneminde rakip ülkelere göre daha başarılı bir turizm sınavı verse de, yerli ve yabancı turist sayısında geçtiğimiz yıllara oranla yaşanan düşüş pandeminin etkisini gözler önüne serdi.

Ancak geçtiğimiz hafta gelen Covid-19 aşısının geliştirildiği haberi, turizm sektörüne de ilaç oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Seyahat Teknolojileri Uzmanı Bahadır Çakar ‘ Aşıyla ilgili yaşanan güzel gelişmeler Türkiye’deki tatil destinasyonlarında otellere olan ilgiyi arttırdı. Haberin ardından otel rezervasyonlarında ciddi bir artış yaşandı. Temassız Otel Yönetimi konusunda başarılı bir karneye sahip olan ve rakip ülkere göre turist sayısında daha az daralma yaşayan turizm sektörümüz, aşıdan sonra daha rahat bir nefes aldı’ dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78