• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 17 °C

Avcı Ramadan Vatandaşların Uğrak Yeri

Avcı Ramadan Vatandaşların Uğrak Yeri
Aliağa Belediyesi’nin prestij projelerinden biri olan ve geçtiğimiz yaz sezonunda Aliağa nüfusu kadar misafire ev sahipliği yapan Avcı Ramadan Rekreasyon alanı, sıcak yaz aylarında adeta Aliağalılara nefes aldırıyor.

AVCI RAMADAN VATANDAŞLARIN UĞRAK YERİ

Aliağa Belediyesi’nin prestij projelerinden biri olan ve geçtiğimiz yaz sezonunda Aliağa nüfusu kadar misafire ev sahipliği yapan Avcı Ramadan Rekreasyon alanı, sıcak yaz aylarında adeta Aliağalılara nefes aldırıyor.

Oyun grupları, yeşil alanları ve yürüyüş yollarıyla Aliağalılar için adeta cazibe merkezi haline gelen Avcı Ramadan, özellikle akşam saatlerinde vatandaşlardan büyük rağbet görüyor.

Modern oyun gruplarında çocukları ile vakit geçiren ve yürüyüş yapan Aliağalılar, Aliağa Amatör Balıkçılık ve Su Sporları Derneği (ALDER) lokalinde deniz manzarası eşliğinde çaylarını yudumluyor.

Avcı Ramadan’ın gerdanlığı olarak sayılan ve Hilal şeklindeki yapısıyla ay-yıldız bir görüntü ortaya koyan Avcı Ramadan Köprüsü’nün altındaki Balıkçı Barınağı’nda yer alan ALDER Lokali, cazip fiyatlarıyla vatandaşların çekim noktası oluyor.

Güneşin batmasıyla birlikte ALDER Lokalini dolduran Aliağalılar, Avcı Ramadan Köprüsü’nün ışıltılı görüntüsü eşliğinde vakit geçiriyor.

Vatandaşların park kültürüne alışmasına ve şehrin stresinden bir nebze de olsa uzaklaşmasına fırsatı veren Avcı Ramadan’ın Aliağa için büyük bir şans olduğunu ifade eden ALDER Başkanı Veysel Savran, “İnsanlar burada vakit geçirdikten sonra lokalimize gelerek ucuz fiyata çaylarını içiyor, yemeklerini yiyor, sohbet ediyor, hoşça vakit geçirmenin keyfini yaşıyor. Tüm Aliağalıları Avcı Ramadan’a davet ediyoruz” dedi.

ALDER Lokalinde bazı ürünlerin fiyatları:

Çay, su, ayran, sade soda 1 TL
Meyveli soda, meyve suyu 1,5 TL
Türk Kahvesi, nescafe, gazoz, limonata 2 TL
Kutu meşrubat 2,5 TL
Tost 4 TL


avci-ramadan’da-vatandaslarin-ugrak-yeri-(4).jpgavci-ramadan’da-vatandaslarin-ugrak-yeri-(5).jpgavci-ramadan’da-vatandaslarin-ugrak-yeri-(7).jpgavci-ramadan’da-vatandaslarin-ugrak-yeri.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78