• BIST 9762.12
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 21 °C

Baharda Estetiğe Talep Artıyor

Baharda Estetiğe Talep Artıyor
BAHARDA ESTETİĞE TALEP ARTIYOR

Yaza hazırlığa kendinden başlamak isteyenler, estetik operasyonlar için bahar mevsimini tercih ediyor.

Yaz mevsimi gelmeden önce bahar aylarında insanlar estetik operasyonlara yoğun ilgi gösteriyor ve yaza kadar iyileşebilmek adına da ameliyat için bahar mevsimini tercih ediyor. Bu dönemde kısa, ince kıyafetler giyildiği ve deniz tatili, düğün gibi faaliyetlerde bulunulduğu için de vücut şekillendirme uygulamalarına talep artıyor.

Yaz mevsimi, güneşin artan etkisiyle estetik ameliyatlar için oldukça sakıncalı bir dönem olduğu için Nisan ayından itibaren yaz operasyonları başlıyor. Özellikle meme, vücut şekillendirme ve yüz için yapılan cerrahi uygulamaları yaz mevsiminde yapmak pek mümkün olmuyor. Estetik, güzellik ve sağlıklı yaşam hizmetlerinde dünya trendlerini takip ederek Türkiye’nin ufkunu açan Esteticium, yazın fit ve güzel bir görünüme sahip olmak isteyenlere tüm bu uygulamaları uzman kadrosuyla sağlıyor.

Esteticium Estetik ve Plastik Cerrahi Direktörü Op. Dr. Mustafa Karaca konuyla ilgili olarak: ”Yaza girmeden önce yazın ince kıyafetler giyildiği ve plajlara çıkıldığı için en çok vücut şekillendirme ameliyatları tercih edilmektedir. Bunlar içerisinde yalnızca yağ fazlalıkları ve bölgesel incelme ihtiyacı olan insanlarda liposuction (yağ alma), deri sarkıkları olan insanlarda da germe ameliyatları en çok tercih edilenlerdir. Yine epilasyon, popo şekillendirme ve saç ektirme de bahar döneminde ilginin yoğun olduğu uygulamalar. Tabi bu ameliyatları iyileşme sürecini de baz alarak güneşin etkisinin az olduğu dönemlerde gerçekleştirmek gerekiyor. İçerisinde bulunduğumuz Nisan ayı bu tip ameliyatlara en çok talebin olduğu dönemdir. Yaz gelmeden güneş ışınlarının zararlı etkisinden korunmak için bu operasyonları bahar aylarında yaptırmak gerekiyor.” dedi.

İZMİR, Balçova, Çiğli, Gaziemir, Karşıyaka, Konak, Aliağa, Bayındır, Bergama, Beydağ, Bornova, Buca, Çeşme, Dikili, Foça, Karaburun, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Menderes, Menemen, Narlıbahçe, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire, Torbalı, Urla, Güzelbahçe, Url 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78