• BIST 9120.62
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • İzmir 22 °C

Bahçeli’nin Emrindeyiz

Bahçeli’nin Emrindeyiz
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi / Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ayvalık İlçe Başkanı Mehmet Kaban ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinden Genel Başkan Bahçeli’ye d
BAHÇELİ’NİN EMRİNDEYİZ
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ayvalık İlçe Başkanı Mehmet Kaban ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinden Genel Başkan Bahçeli’ye destek geldi. İlçede Belediye Meclis Üyelerinin yaptığı basın toplantısından sonra bir açıklama yayınlayan İlçe Başkanı Mehmet Kaban açıklamasında “İnandığımız ne varsa her şart ve zeminde bunu savunacak, liderimiz Devlet Bahçeli beyefendi aday olduğu sürece O’na olan sadakatimizden zerre-i miskal ayrılmayacağız.” İfadelerine yer verdi.
 
Geçtiğimiz günlerde MHP Genel Merkezine ve Genel Başkan Davet Bahçeli’ye karşı bir basın toplantısı düzenleyen Ayvalık Belediye’sinin MHP’li meclis üyeleri, Halil gür, Muhittin Tüfekçi, Firdevs Türkyılmaz, Merih Arslan, Şeref Akın, Ufuk Turan ve açıklamaya imza atan Arif Tünek’e cevap İlçe Başkanı Mehmet Kaban’dan geldi. Açıklama yapan meclis üyelerini asli görevlerine ve yetkileri içinde kalmalarına davet eden Kaban, “Maalesef içinde bulunduğumuz dönem bazılarının gafleti ve dalaleti yüzünden zaafa dönüşmüş, verdiğimiz mücadele pespaye açıklamalarla örselenmeye çalışılmıştır. Enerjilerini Türk Milletinin, Ayvalıklılar’ın ve davanın hizmetine vermekten aciz olan bu mihrak hangi dış meseleden bahsettiğini ve içimize ektiği fitne tohumlarıyla hedeflerinin ne olduğunu açıklamalıdır.” Diyerek meclis üyelerine seslendi.
 
YETKİNİZİ AŞMAYIN
Meclis üyelerini asıl görevlerine davet eden ilçe başkanı Kaban, “ bizim onlara tavsiyemiz, Ayvalıklıların partimize gösterdikleri teveccüh sebebiyle kazandıkları Belediye Meclis Üyeliği sıfatını gerektiği gibi kullanmaları ve ilçemiz için hizmet etmelerdir. Kendilerinin de asli vazifeleri budur. Yetkilerini, hadlerini ve boyunu aşanlar şunu bilmelidirler ki, Milliyetçi-Ülkücü hareketin mensuplarının iradesi Türk Devletini de Türk Dünyasını da kucaklamakta, liderinin ve teşkilatının emrinde hedefe yürümektedirler.”
 
LİDERİMİZİN EMRİNDEYİZ
“Şunu herkesin bilmesini isteriz ki, Milliyetçi Hareket Partisi Ayvalık İlçe Başkanı ve ilçe yönetim kurulu olarak, her platformda ifade ettiğimiz gibi; “İnandığımız ne varsa her şart ve zeminde bunu savunacak, liderimiz Devlet Bahçeli beyefendi aday olduğu sürece O’na olan sadakatimizden zerre-i miskal ayrılmayacağız. Çünkü biz Doktriner Türk Milliyetçiliğinin kurucusu başbuğumuz Alparslan Türkeş’e de sadık kaldık ve sadık kalanlarla beraber olduk. Çünkü biz Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in hedeflerine yürüyor ve onun hedeflerine yürüyenlerle birlikte mücadele veriyoruz”. Dedi.
 
HİÇBİR ÇALIŞMAYA KATILMADILAR
Ayvalık’ta mücadele eden Milliyetçi Hareket Partililierin çok iyi bir hafızaya, iradeye ve izana sahip olduklarını vurgulayan ilçe Başkanı Mehmet Kaban açıklama yapanlar hakkında “teşkilat üyelerimizin dağ taş demeden  çalıştığı seçim dönemlerinde seçim çalışmalarına katılmayıp partimize destek olmayanların şimdi ülkücü nutuklar atması gerçekten düşündürücü, bu yaptıklarıyla meşruiyetlerini kaybetmişlerdir.” İfadelerine de yer verdi.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78