• BIST 9542.15
  • Altın 2486.665
  • Dolar 32.5193
  • Euro 34.8355
  • İzmir 21 °C
» »

Bakan Avcı, Uraysim İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Bakan Avcı, Uraysim İnşaatında İncelemelerde Bulundu
Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı: "Yaz döneminde yaşanan sıkıntılardan dolayı ilçe gezilerimizi tam manasıyla gerçekleştiremedik. İnşallah bütün ilçelerimizi teker teker dolaşarak her bakımdan sorunları yerinde görerek çözüm üretmeyi ümit ediyoruz."

BAKAN AVCI, URAYSİM İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, "Yaz döneminde yaşanan sıkıntılardan dolayı ilçe gezilerimizi tam manasıyla gerçekleştiremedik. İnşallah bütün ilçelerimizi teker teker dolaşarak her bakımdan sorunları yerinde görerek çözüm üretmeyi ümit ediyoruz." dedi.  

Alpu İlçe Belediye Başkanı Rafet Demirtaş'ı makamında ziyaret eden Bakan Nabi Avcı, ilçe yöneticileriyle sohbet etti.

Planlamalar dâhilinde ilçe gezilerine ağırlık vereceklerini belirten Bakan Nabi Avcı, "Önümüzdeki haftalarda bütün ilçelerimizi ziyaret edip biten işler ve yeni başlatacağımız işler ne durumda, ihtiyaçlar ne durumda, bunları yerinde hem belediye başkanlarımızla, ilçe başkanlarımızla, yerel yönetimlerimizle birlikte istişare ederek hareket edeceğiz. Bugün buna Alpu ilçemizle başladık." diye konuştu.

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Eskişehirspor'un kendi sahasında oynayacağı ilk maç nedeniyle, ikinci ilçeyi programlarına ilave edemediklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Niyetimiz 2 ilçe ile başlamaktı. Fakat Alpu ile başlamış olduk. İnşallah bütün ilçelerimizi teker teker dolaşarak her bakımdan sorunları yerinde görerek çözüm üretmeyi ümit ediyoruz. Bu vesileyle bugün oynanacak Eskişehirspor Yeni Malatyaspor maçında da Alpulu Eskişehirspor taraftarlarını da maça bekliyoruz. Yeni stadımızın da hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ayrıca Sayın Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, Gençlik ve Spor bakanımıza yeni stadımızın hizmete girmesi için başından beri gösterdikleri özel alaka sebebiyle de tekrar teşekkürlerimizi arz ediyorum."

Anadolu Üniversitesi projesi olan Ulusal Raylı Sistemler Araştırma ve Test Merkezinde de (URAYSİM) incelemelerde bulunan Bakan Nabi Avcı, Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan'dan projeyle ilgili bilgi aldı.

Eskişehir Valisi Azmi Çelik'in de eşlik ettiği Bakan Nabi Avcı, kültür merkezinde çocukların halk oyunu gösterisini izleyerek ardından esnafla sohbet etti.

 

İzlenme: 7969
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78