• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 15 °C

Bandırmaspor’dan Başkan Uğur’a Ziyaret

Bandırmaspor’dan Başkan Uğur’a Ziyaret
PTT 1. Lig’e çıkan Bandırmaspor yöneticileri Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’u ziyaret ederek desteklerinden ötürü teşekkür ettiler.

BANDIRMASPOR’DAN BAŞKAN UĞUR’A ZİYARET

PTT 1. Lig’e çıkan Bandırmaspor yöneticileri Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’u ziyaret ederek desteklerinden ötürü teşekkür ettiler. PTT 1. Lig için destek isteyen Bandırmasporlu yöneticilere Başkan Uğur “Balıkesirsporumuza yapılacak olan herşey, sunulacak olan imkanların tümü Bandırmasporumuz içinde yapılacaktır” dedi.

23 yıl aradan sonra 1.Lig’e çıkan Bandırmaspor’un yönetim kurulu üyeleri Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’u makamında ziyaret etti. Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan Bandırmasporlu yöneticiler ziyarette yanlarında kulübün futbol takımının kazandığı PTT 1. Lige yükselme ve hentbol takımının 1. Lig kupasını da getirdiler.

Bandırmaspor Başkanı Elmastaş ziyarette Başkan Uğur'a, takımın golcü oyuncusu İsmet Hakkı Şimşek'in 10 numaralı formasını hediye ederek, teşekkür plaketi verdi. Yaklaşık bir saat süren ziyarette konuşan Elmastaş, Kayseri'de oynanan 2'nci Lig play off final maçı öncesinde vermiş olduğu desteklerden dolayı Uğur'a teşekkür etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'da konuşmasında, Bandırmaspor'un PTT 1'inci Ligi'ne çıkmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirterek bu güne kadar Balıkesirspor için ne yaptıysa aynı destekleri Bandırmaspor içinde yapacağını açıkladı. Uğur, “Bandırmaspor Kulübümüzü başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Ayrıca Balıkesirspor ve Bandırmaspor takımlarının aynı lige mücadele edecek olmalarından dolayı memnunum. Balıkesirsporumuza yapılacak olan herşey, sunulacak olan imkanların tümü Bandırmasporumuz içinde yapılacaktır. Başarılar ile anılan bir kent olmak gurur verici” diye konuştu.

Uğur, Bandırmaspor’un Kayseri’de oynanan 1. Lig’e yükselme maçına Türk Hava Yolları’ndan 190 kişilik özel uçak kaldırmıştı. / EGE BASIN GRUBU
 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78