• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 17 °C
» »

Başkan Altepe Bursafotofest Fotoğraf Sergisini Gezdi

Başkan Altepe Bursafotofest Fotoğraf Sergisini Gezdi
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bu sene ‘Kent Diyalogları’ temasıyla 6’ncısı yapılan BursaFotoFest kapsamında açılan fotoğraf sergisini ziyaret etti.

BAŞKAN ALTEPE BURSAFOTOFEST FOTOĞRAF SERGİSİNİ GEZDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bu sene ‘Kent Diyalogları’ temasıyla 6’ncısı yapılan BursaFotoFest kapsamında açılan fotoğraf sergisini ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent Konseyi ve Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği (Bufsad) işbirliğiyle düzenlenen 6. BursaFotoFest, atölye çalışmaları, portfolyo değerlendirmeleri, söyleşi ve panellerle devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Fuar Alanı’ndaki fotoğraf sergisini, Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, Küratör Kamil Fırat, Bufsad Başkanı Serpil Savaş ve Kent Konseyi Genel Sekreteri Murat Başlar ile birlikte ziyaret etti. 8 ülkeden yerli ve yabancı 130 fotoğraf sanatçısının 67 sergisi ve binlerce fotoğraf karesinin yer aldığı fotoğraf sergisinde, fotoğraf sanatçılarından çalışmaları hakkında bilgi alan Altepe, portfolyo değerlendirmelerine de katılarak sanatçı ve fotoğraf tutkunları arasındaki görüşmeleri takip etti. Ziyaretin sonunda sergi alanının ortasında şehir meydanlarından esinlenilerek oluşturulan alanda bir süre oturan Başkan Altepe, katılımcılarla sohbet ederek çay içti. Türkiye’nin ilk fotoğraf festivali olan BursaFotoFest’in her geçen sene daha gelişerek yoluna devam edeceğini belirten Başkan Altepe, tüm vatandaşları fotoğraf sergisini ziyaret etmeye davet etti.

 

İzlenme: 7372
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78