• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 23 °C
» »

Başkan Altepe’den Gençlere Altın Öğütler

Başkan Altepe’den Gençlere Altın Öğütler
Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi tarafından Balkanlarda gerçekleştirilen faaliyetler gençlere örnek oluyor.

BAŞKAN ALTEPE’DEN GENÇLERE ALTIN ÖĞÜTLER
Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi tarafından Balkanlarda gerçekleştirilen faaliyetler gençlere örnek oluyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ‘Balkan Gençlik Oyunları Paneli’nde bir araya geldiği öğrencilere, Bursa’da ve Balkanlarda gerçekleştirilen çalışmaları anlatarak, gençlere geleceğe emin adımlarla yürümeleri için tavsiyelerde bulundu.
Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Gençlik Kulüpleri Federasyonu işbirliği ve Büyükşehir Belediyespor Kulübü destekleriyle Bursa Necatibey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen ‘Balkan Gençlik Oyunları Paneli’, öğretmenlerden ve öğrencilerden büyük ilgi gördü. Bursa Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi Korosu’nun Balkan türkülerini seslendirdiği programda, Osmangazi ve Nilüfer ilçelerindeki 16 liseden öğrencilerin katılımıyla hazırlanan, Balkan ülkelerinin tanıtıldığı sunum dikkatleri çekti.
“Gençlerimizle gurur duyuyoruz”
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, öğrencilere, Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa ve Balkanlarda yapılan çalışmalarını anlattı. Başkan Altepe, gelecek için gençlere güvendiğini söylediği konuşmasında, “Bursa, birikimli bir şehir. Çalışkan insanların yaşadığı, tarih başkenti Bursa, ecdat yadigarı bir şehirdir. Bursa’da yaşadığımız için çok şanslıyız. Gençlerimiz Bursa’nın değerini iyi biliyor. Değerlerine sahip çıkan gençlerimizle gurur duyuyoruz. Büyük Türk Milleti’nin geleceği olan gençlerimizin, iyi yetişmiş birer birey, iyi insan, mesleğinde en iyi olmaya çabalayan bir gençlik olmasını istiyoruz” diye konuştu.
“Bursa’nın kıymetini bilelim”
Gençlere kendilerini iyi yetiştirmeleri gerektiğini anlatan Başkan Altepe, Bursa’nın geleceğinin güvende olduğuna değinerek, “Hepimiz çok çalışacağız. Bize çalışmak düşüyor. Bursa için yapacak çok işimiz var. Bursa olarak Balkan ülkelerinin de yanındayız, orada yaşanan sıkıntıda ilk olarak Bursa koşuyor. Marmara Bölgesi’ndeki belediyeler olarak Balkan ülkelerindeki restorasyonlardan, Tuna Nehri’nin temiz akması için yapılacaklara kadar her konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gençlerimiz de projelerini üretsinler, biz inceleyip değerlendirelim, gerçekleştirelim. Balkanlarla ilişkilerimizi geliştirelim ama aynı zamanda Bursa’nın kıymetini de bilelim” şeklinde konuştu.
Başkan Altepe, gençlere hem eğitim yaşamları hem de Bursa için proje üretmelerini önerirken, öğrencilerden gelen soruları da cevapladı. Özlüce Anadolu Lisesi’nin spor salonu talebi ile Bursa Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi’nde ‘Zeki Müren Müzesi’ kurulması ile ilgili talebin değerlendirileceğini belirten Başkan Altepe, Bursa ile Balkan ülkelerindeki kardeş okul projelerinin de İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışmaları doğrultusunda desteklenebileceğini ifade etti. Öğrenciler, panelin sonunda Başkan Altepe’ye çiçek vererek teşekkür etti. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Bursa Gençlik Kulüpleri Federasyonu Başkanı Emir Cemal Beşkardeş ve Bursa Necatibey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman Zihni Şen de paneli ilgiyle izledi. Başkan Altepe, programın sonunda öğrencilerle günün anısına fotoğraf çektirdi.

 

İzlenme: 8353
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78