• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9104
  • İzmir 14 °C

Başkan Serkan Acar, Aliağalı Şoförlerle Bir Araya Geldi

Başkan Serkan Acar, Aliağalı Şoförlerle Bir Araya Geldi
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası’na bağlı olarak çalışan minibüs şoförleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Şoförlerin sorun ve isteklerini dinleyen Başkan Serkan Acar, şoförlerin özellikle Aliağa’daki bozuk yolla

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası’na bağlı olarak çalışan minibüs şoförleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Şoförlerin sorun ve isteklerini dinleyen Başkan Serkan Acar, şoförlerin özellikle Aliağa’daki bozuk yolların durumu ile ilgili sorularını cevapladı. 

İZSU, Gediz Elektrik, Türk Telekom gibi farklı kurumların farklı zaman dilimleri içerisinde yaptıkları alt yapı çalışmaları nedeniyle yolların sürekli olarak kazıldığını belirten Başkan Serkan Acar, asfaltlama çalışmalarının alt yapı çalışmalarının bitiminde yapılacağını, aksi takdirde vatandaşın parasının boşa harcanacağını söyledi.

Göreve geldikten sonra Aliağa’da 100 bin metrekarelik asfaltlama çalışması yaptıklarını ifade eden Başkan Serkan Acar,” Alt yapı çalışmalarının hiç yapılmadığı, hiç başlamadığı yerlere nasıl olsa kazılacak diyerek hiç dokunmadık. Alt yapısı tamamlanmayan mahallelere girmeyerek vatandaşın parasının boşa harcanmasını engelledik. Mahallelerde ne zaman ki alt yapı işlemleri tamamlanır, biz ondan sonra çalışmalarımıza başlayacağız dedik ve bunu ilk günden ilan ettik. Şuan da Yeni Mahalle’de ve Yalı Mahallesi’nde İZSU’yun bir çalışması var. Bu çalışmalara Telekom ve Gediz Elektrik’te dâhil olacak. Bu kurumlar çalışmaların tamamını Haziran ayına kadar bitirme taahhüttü verdiler” dedi.

İZSU MÜTEAHHİTLERİ KAÇIYOR
Aliağa’da özellikle İZSU müteahhitlerinin iş bitirememesinden yakınan Başkan Serkan Acar, yerel seçimler öncesinde İZSU Müteahhittinin Aliağa’da yapması gereken işlerin üçte birini yaptığını, geri kalan işleri ise yapmadan gittiğine dikkat çekti. Başkan Serkan Acar, “İZSU müteahhitleri ihaleyi alıyor. Parasının tamamını alıyor. Kazdığı yeri de eski haline getirmesi gerekiyor. Ama müteahhit kaçıyor. Onun yapması gereken işi de biz yapmak zorunda kalıyoruz” dedi.

“PROTOKOL DUYULUNCA ENGEL OLDULAR”
İki yıldır Çanakkale yolunun sorunlarını çözmek için uğraştıklarını da anlatan Başkan Serkan Acar, şunları söyledi: “Çanakkale yolunun durak sorunu var, su sorunu var. Çanakkale yolunun drenaj kanalı yok. Yağmur kanalları yok. Bu yolun yapılması lazım. Bu yolla ilgili protokolümüzü yaptık. Yapmıyorsanız verin biz yapalım dedik. Karayolları Müdürlüğü ile protokol imzaladık. Protokol duyulunca engel oldular. Protokolü iptal ettirdiler. Burayı kim yaparsa yapsın benim için sorun yok. Benim derdim buranın yapılması. Burayı bakanlıkta yapsa benim bakanlığım, belediyede yapsa bizim belediyemiz. Hepsi milletin parası”

2017 YILI SONUNA KADAR ÇÖZÜME KAVUŞACAK
Aliağa’da artan hızlı nüfus artışının bir takım sorunları beraberinde getirdiğini de sözlerine ekleyen Başkan Serkan Acar, ”Göreve geldiğimiz günden bugüne Aliağamızın var olan mevcut sorunlarını gece gündüz demeden çözme noktasında ciddi bir çaba sarf ediyoruz. Biz o makamda sizlerin vekiliyiz. Asil olan sizlersiniz. Şuan da bozuk yollar Aliağa’nın ana sorunu durumunda. Yollar başta olmak üzere alt yapımızı kim bozarsa bozsun bizler de bu sorunu 2017 yılı sonuna kadar çözüme kavuşturacağız” dedi. // EGE BASIN GRUBU

aliaga-soforler-toplanti-(2).jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78