• BIST 9574.22
  • Altın 2493.407
  • Dolar 32.6002
  • Euro 34.8556
  • İzmir 23 °C

Başkana Destek Teşekkürü

Başkana Destek Teşekkürü
ŞENOL GÖK/ ALİAĞA HABER/ Türkiye’nin eğitim düzeyi en yüksek kentlerinden biri olan Aliağa’da, eğitim kurumlarının bir çok ihtiyacı Aliağa Belediyesi’nin destekleriyle karşılanıyor. Kamuoyu tarafından eğitime verdiği önem ile tanınan Aliağa Belediye Baş

EĞİTİME DESTEK OLAN BAŞKANA PLAKET

ALİAĞA’DAKİ OKULLARIN TÜM İHTİYAÇLARINI KARŞILAYAN ALİAĞA BELEDİYESİ’NE ÖĞRENCİ VELİLERİNDEN TEŞEKKÜR PLAKETİ

ŞENOL GÖK/ ALİAĞA HABER/ Türkiye’nin eğitim düzeyi en yüksek kentlerinden biri olan Aliağa’da, eğitim kurumlarının bir çok ihtiyacı Aliağa Belediyesi’nin destekleriyle karşılanıyor. Kamuoyu tarafından eğitime verdiği önem ile tanınan Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, ilçedeki eğitim standardının yükselmesi için okullardan gelen talepleri hızla karşılıyor. 

Aliağa Merkez ve Köylerdeki 18 İlköğretim ve Lisenin Boya Badana işlerini eğitim sezonu öncesi yaparak öğrencilerin temiz ve sağlıklı koşullarda eğitim almasına destek olan Aliağa Belediyesi’ne öğrenci velilerinde teşekkür geldi. 

İlçede eğitim veren Çamlık İlköğretim Okulu ve Ortaokulu’nun ana sınıfı yenilemesinden boya, tamirat ve bakım işlerine kadar bir çok sorununu çözen Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz’a öğrenci velileri teşekkür plaketi verdi.

ALİAĞA BELEDİYESİ OKULLARIN İHTİYAÇLARINI KARŞILADI

Aliağa Belediyesi, Çamlık İlköğretim Okulu ve Ortaokulu’nın Ana sınıfını yeniledi. Dış cephe ve sınıfların boya işleri yapıldı. Çatı izolasyonu ve onarımını yapan Belediye, sıra ve dolapları yeniledi. Kapı ve pencere doğramaları onardı. Okul yönetimi ve Okul aile birliği de Başkan Oğuz’a bu çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Okul Müdürü Ahmet Aksu, Çamlık İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz ve Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Eren’e teşekkür etti. 

OKUL MÜDÜRÜ: BU DESTEKLERLE ARTIK BAŞARIYA MAHKÛMUZ”

Okul Müdürü Ahmet Aksu, okulun ihtiyaçlarında Aliağa Belediyesi’nin imdada yetiştiğini söyleyerek, “Başkanımız bir dediğimizi iki etmeden hemen yapıyor. Sorunsuz okul, sorunsuz sınıfta okuyan öğrenciler başarıya odaklanıyor. Bu desteklerle okul öğrencilerimizin başarısının giderek yükseldiğini gördük.” Dedi.

15-20 kişilik ideal sınıflarda eğitim verdiklerini söyleyen Müdür Aksu, “Genç ve idealist bir öğretmen kadromuz var. Aliağa Belediyemizin destekleriyle burada eğitim koşullarımız çok değişti. Bu desteklerle artık başarıya da mahkûmuz. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

BAŞKAN TURGUT OĞUZ: “EĞİTİMDE BAŞARI İÇİN İLGİ ŞART”    

“4 yıl boyunca Okullarımızın ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde çözdük. Bu sürede okullarda iç ve dış cephe olmak üzere toplam 22 bin 785 m2 boya yaptık” diye konuşan Başkan Turgut Oğuz, “Eğitimde başarı için okullarımızın iyileşmesine kurumlarımızın ve imkanı olan herkesin katkı sağlaması gerekiyor. Aliağa Belediyesi olarak ilçemizdeki tüm okullara imkanlarımız ölçüsünde hizmet götürüyoruz. Çocuklarımız daha iyi koşullarda eğitim aldığında eğitimde ve yaşamda başarı ve rekabet güçleri artıyor.” Dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78